Suhomontažni sistemi Knauf za stanovanje kot iz škatlice

V Slikopleskarstvu Čerin poleg pleskanja, beljenja in izdelave fasad svojim strankam nudimo tudi vsa dela, ki jih zajema besedna zveza suha montaža. Pomagamo vam ustvariti takšen prostor, kot si ga želite. Suhomontažni sistemi Knauf nudijo najrazličnejše možnosti spreminjanja prostora, od predelnih sten in spuščenih stropov do stenskih oblog v obliki suhega ometa in suhih estrihov. S podrobnim poznavanjem posameznih materialov in njihovih lastnosti zagotavljamo kakovostno opravljeno delo. S pravo razporeditvijo sten in urejenimi stropi vdihnemo prostoru dušo - v skladu z vašimi željami.

SUHOMONTAŽNI SISTEMI

Suha montaža predelnih sten

Suhomontažni sistemi KnaufSuhomontažni sistemi Knauf lahko služijo izdelavi novih predelnih oziroma pregradnih sten v prostoru. Pred začetkom del opravimo ogled prostorov in se natanko dogovorimo o sami izvedbi. Za izdelavo pregradnih sten iz mavčnih plošč je treba najprej namestiti pločevinaste profile, ki služijo za oporo. Nanje se nato namestijo mavčne plošče, iz katerih se izdela stena. Suhomontažni sistemi Knauf za izdelavo sten poleg osnovne funkcije - torej fizične razmejitve prostora - nudijo še dodatne prednosti, in sicer požarno, zvočno in toplotno zaščito. Prednost tovrstnih postopkov in materialov pa je tudi v hitri izvedbi. Takšna suha montaža je primerna tako za stanovanjske kot za poslovne prostore, saj so mavčne stene povsem enakovredne 'običajnim' zidanim.

Suhomontažni sistemi Knauf za spuščene strope

Suha montažaPri nakupu poslovnih prostorov ali stanovanja se velikokrat zgodi, da nam je prostor sicer izjemno všeč, razporeditev posameznih prostorov je odlična, a so stropi previsoki. Nekatere ljudi moti le videz, večina pa želi strop znižati predvsem iz praktičnih razlogov - na primer dodatne toplotne ali zvočne izolacije. Ne glede na vzrok so suhomontažni sistemi Knauf idealna rešitev. Strokovnjaki Slikopleskarstva Čerin najprej namestimo kovinsko podkonstrukcijo iz U- in C-profilov, nanjo pa namestimo plošče. Takšna suha montaža različnih mavčnih plošč je poleg predelnih sten in spuščenih stropov primerna še za mnoge druge stvari, na primer zmanjševanje poševnin v podstrešnih stanovanjih, oblagaje sten ali kot suhi estrih. Pri tem pa je pomembno, da dela izvedejo strokovnjaki, ki poznajo specifiko posameznih materialov.

Slikopleskarstvo Čerin | Suhomontažni sistemi Knauf, suha montaža - povezave do naše spletne strani: