Poslikava otroške sobe za prijetno vzdušje

Poslikava otroške sobe je lahko prijetno opravilo. Posebno, če svoje ideje zaupate strokovnjakom podjetja Slikopleskarstvo in fasaderstvo Alojz Čerin s.p., ki pa imajo na voljo tudi veliko lastnih idej in šablon, s suhomontažnimi sistemi pa vam sobo oblikujejo tudi drugače. Poslikava otroške sobe za novorojenčke je praviloma sestavljena iz mehkih, pastelnih barv sten, ki blagodejno vplivajo na njegovo počutje, posebni liki iz malo bolj živahnih barv pa mu vzbujajo radovednost. Za malo starejše otroke je primerna bolj živa barva sobe, večjo praktičnost pa nudi tudi pralna barva sten.

Pleskanje otroške sobe s pomočjo strokovnjakov

Pleskanje otroške sobe lahko izvedemo tudi sami, vendar pa s tem izgubimo veliko časa za druge bolj prijetne stvari. Potrebno je kupiti barve, čopiče, valje in zaščito, nato pa v običajno zelo natrpanem urniku ali celo v pričakovanju naraščaja čim hitreje opraviti delo. Sicer se pleskanje spalnice otroka oziroma pleskanje otroške sobe ne razlikuje preveč od pleskanja kakšne druge sobe ali celega stanovanja, nekaj ur več potrebuje le dodatna poslikava, ki pa vam zagotavlja unikatnost in prijetno počutje vas in vašega otroka.

Poslikava otroških sob za izobraževanje

Poslikava otroških sob ima ne samo dekorativen pomen, pač pa tudi izobraževalni. Poslikava otroške sobe z določenimi risanimi junaki, zgodovinskimi ali astronomskimi posebnostmi, spodbuja otroka k razmišljanju, branju in pogovoru. Večji otroci bodo lahko že sami izrazili željo po motivih, zato poskusite upoštevati njihove predloge. Poslikava otroške sobe za malo večje otroke naj bo barvita in živahna. Pleskanje otroške sobe z rumeno, rdečo in oranžno jim bo narisalo nasmeh, saj so te ognjene barve kot nalašč za razigrane in vesele otroke, polnih strasti za igro in komunikacijo. Izbrana poslikava motiva v dodatnih barvah pa jim bo poživilo misli in ustvarjalnost. Takšna vesela poslikava otroške sobe pa bo obogatila kar celotno stanovanje.

Poslikava otroške sobe - Slikopleskarstvo in fasaderstvo Alojz Čerin s.p.

Pokličite za unikatno poslikavo otroške sobe strokovnjakov podjetja Slikopleskarstvo in fasaderstvo Alojz Čerin s.p. iz Domžal. Poleg tega pa nudijo še: