Barvanje vrat in oken - nova barva za nov lesk

Barvanje vrat je primerno predvsem za vrata, ki imajo za nas poseben pomen. Lahko so lepo izrezljana, so trdna in trpežna, protihrupna in varna, podedovana ali podarjena. Zakaj bi jih menjali, če še vedno dobro služijo svoji funkciji? Slikopleskarstvo in fasaderstvo Alojz Čerin s.p. nudi barvanje vrat za vzdrževanje ali novo barvo zunanjih ali notranjih vrat. Tako boste prihranili denar za nova vrata, hkrati pa vam barvanje vrat ne bo odvzelo občutkov in pomena.

Barvanje oken je potrebno za ustrezno vzdrževanje

Barvanje oken in vrat je pomemben korak za dolgo življenje lesa, ki je glavni material proizvoda. Novejša plastična okna in kovinska vrata tega ne potrebujejo, toda nekaterim ljudem je les izjemnega pomena. Gre za naraven material, ki živi in diha z nami. Barvanje vhodnih vrat, notranjih vrat in oken pomeni skrb za les, skrb za nas in skrb za celotno hišo in družino. Zato ni nič nenavadnega, če občutimo navezanost in nepripravljenost na menjavo. Barvanje vrat in oken pa lesa ne ohrani za večno, toda redna skrb precej podaljša njegovo življenjsko dobo.

Barvanje vrat in oken, kaj pa stene?

Barvanje lesenih vrat, oken in njihovih polken je nujno potrebno za vzdrževanje lesa, saj nam le tako nudi optimalno zaščito pred vremenskimi vplivi in omogoča prijetno klimo v hiši ali stanovanju, kar preprečuje nastanek plesni. Pri tem pa moramo misliti tudi na stene, ki sčasoma potrebujejo osvežitev in novo zaščito. Slikopleskarstvo in fasaderstvo Alojz Čerin s.p. vam nudi beljenje sten in pleskanje stanovanja v različne barve. Barve sten vplivajo na naše počutje in razpoloženje, zato bi morda želeli nekaj spremembe in svežine v vašem domu. Ob tem pa si lahko omislite tudi poslikavo otroške sobe!

Kvalitetno zaščitno barvanje oken ter notranjih in zunanjih vrat

Slikopleskarstvo in fasaderstvo Alojz Čerin s.p. vam poleg zaščitnih premazov in spremembe barve vaših vrat in oken nudi tudi: