Pleskanje lesenih delov, kovinskih delov in konstrukcij

Pleskanje vseh vrst, torej pleskanje lesenih in kovinskih delov ter konstrukcij je naša veščina. Naj gre za pleskanje sten, oken, vrat, ograje, stanovanja v celoti ali pleskanje nosilne konstrukcije oziroma protipožarni premaz, zagotavljamo trajno kakovost in dogovorjene roke za pleskanje. V naši ponudbi boste našli tudi barvanje fasade in stanovanja, beljenje stanovanja, na voljo pa je tudi kreativna poslikava sten.

Pleskanje lesenih delov in pleskanje nosilnih konstrukcij

Pleskanje lesenih delov in konstrukcij pomeni: pleskanje oken, vrat, ograje, lesenih napuščev in ostrešij in protipožarni premaz oziroma pleskanje nosilne konstrukcije iz lesa. Za to uporabljamo okolju prijazne barve na vodni osnovi in lazurne premaze. Preden se pleskanje prične pripravimo površino lesa z brušenjem in kitanjem. Takšna je priprava tudi, ko gre za pleskanje sten ali pleskanje stanovanja v celoti.

Pleskanje kovinskih delov in pleskanje nosilnih konstrukcij

Pleskanje nosilne konstrukcije (tudi protipožarni premaz) in kovinskih delov zavzema: pleskanje ograje (kovinske), vrat, oken, kovinskih nadstreškov, rešetk, stopnišč, kovinske konstrukcije športnih, industrijskih, prireditvenih in drugih javnih objektov. Predenj se pleskanje začne, kovinsko površino ravno tako kot leseno, pripravimo z brušenjem in kitanjem.

Pleskanje - najnovejše orodje in strojna oprema

Pleskanje sten, stanovanja, oken, vrat, ograje, nosilne konstrukcije oziroma protipožarni premaz opravljamo z visoko tlačnimi črpalkami, agregati in se poslužujemo premičnih odrov, ki v višino merijo tudi do 12 metrov. Pri izbiri barv in tehnologije za pleskanje sten ali pleskanje stanovanja, vam v Slikopleskarstvu alojz Čerin brezplačno svetujemo. Prepustite našim mojstrom, da beljenje sten ali barvanje fasade, beljenje stanovanja oziroma barvanje stanovanja, opravijo vrhunsko za vse vas.

Slikopleskarstvo in fasaderstvo Alojz Čerin s.p., povezave do naše spletne strani: