Komarniki za okna so učinkovita, enostavna in ekološka zaščita vašega doma

Komarniki za okna in vrata so praktična in kvalitetna zaščita pred nadležnim mrčesom. Odlikuje jih vsestranska uporabnost, enostavna namestitev in možnost prilagoditve že obstoječim oknom, kakor tudi vašim estetskim željam (izbira barve iz RAL lestvice). V poletnih mesecih komarniki za okna poskrbijo za nemoteno zračenje prostorov, v kombinaciji z ustreznimi senčili pa maksimalno povečajo vaše udobje bivanja.


Rolo komarniki za okna Strle


Vsestransko uporabni komarniki: magnetni, drsni, fiksni ali rolo sistem

V podjetju Strle d.o.o. se že več desetletij zavezujemo h prvovrstni kvaliteti naše ponudbe, kakor tudi razvijanju novih in unikatnih produktov, ki v vaš dom vnesejo udobnejši in boj estetski nivo bivanja. Družinsko podjetje specializirano za notranja in zunanja senčila v bogati ponudbi ponuja notranja in zunanja senčila ter številne, po meri prilagojene, komarnike. Magnetni, rolo, fiksni, plise - izbira senčil in komarnikov za okna in vrata se začne s pravilnim svetovanjem, z lastnim razvojem in izdelavo pa poskrbimo, da je po meri narejena zaščita za vaš dom tudi poceni; magnetni komarniki. Komarniki za okna Strle ne zastirajo svetlobe, na pogled so nemoteči in praktično nevidni ob tem pa odlično prepuščajo zrak, kar je za zračenje v poletnih mesecih še kako pomembno. Pri tem seveda ne gre pozabiti niti na ekološki vidik, saj komarjev in ostalega mrčesa ne preganjate s strupenimi pesticidi. Odlikuje pa jih še ena posebnost, in sicer naši komarniki za okna prestrezajo cvetni prah ter tako predstavljajo dobro zaščito oken za alergike.

POCENI KOMARNIKI ZA OKNA


Komarniki za okna StrleCelovta rešitev: svetovanje, izdelava in montaža komarnikov

Komarniki za okna pri opremljanju doma postajajo iskani, če celo ne nepogrešljivi. V kombinaciji z najboljšo kakovostjo in ugodno ceno, kar nam omogoča prav lastna izdelava in razvoj, so v naši ponudbi številni poceni komarniki za okna in vrata. Odlikuje jih magnetni sistem, rolo ali drsni sistem, posebno mesto imajo komarniki za okna s polkni, fiksni in plise komarniki. Začito in uporabo v vseh vremenskih pogojih omogočajo obstojni materiali, na primer aluminij, iz katerih so izdelani naši komarniki. Magnetni sistem poskrbi, da ostanejo komarniki zaprti tudi v vetru ali prepihu, integrirani komarniki so primerni za okna s polkni, vgradijo se lahko tudi v rolete ali žaluzije ... Z našo pomočjo izberite prave! Imamo individualen in pošten pristop do naših strank - vas, za popolno zadovoljstvo z izbranim produktom. Poskrbimo za natančno svetovanje, pri čemer upoštevamo vse vaše želje in potrebe, vzamemo si čas za kakovostno izdelavo ter profesionalno montažo.

V ponudbi tudi:

  • rolo komarniki
  • drsni komarniki
  • plise komarniki
  • vrata komarniki
  • fiksni komarniki
  • integrirani komarniki