Čiščenje kože - solni piling

Čiščenje kože je nadvse pomembno za ohranjanje lepega videza; poskusite solni piling za telo in obraz in obnovite svoje kožne celice!

Piling za telo naravnost iz morske vode

Dobro vemo, da morje kožo polepša, prečisti in obnovi, saj deluje kot naravni piling za telo. Skrivnost tiči v sami morski vodi oziroma v soli, ki morsko vodo dela slano. Morska sol ima namreč številne blagodejne učinke tako na kožo kot tudi na druge dele telesa. Poleg NaCl vsebuje tudi bogastvo ostalih mineralov (Ca, Mg, K, Br, F, I). Pomagala naj bi pri regeneraciji dihalnih poti, pri prekrvavitvenem sistemu in še pri marsikaterih drugih zdravstvenih težavah. Čiščenje kože s pomočjo soli je učinkovito zahvaljujoč se nekaterim značilnostim, ki jih ima sol. Poleg zdravilne funkcije ima sol tudi čistilno sposobnost, ki jo dolguje energetskemu potencialu. Sol veže nase vodo, vonje in energijo. Čiščenje poteka kot peeling z odstranjevanjem odmrlih celic ter z naravnim razkuževanjem.

Solni piling za gladko in čisto kožo

Sol se uporablja v številne namene; poleg prehrane je zelo razširjena v različni industriji in v kozmetiki, zdravstvu, kot material za odtajevanje... Znana je za čiščenje kože, in sicer v obliki pilinga. Sol je namreč naravni telesni piling, ki kožo nežno čisti, z nje odstrani odmrle celice in jo regenerira. Za čiščenje kože uporabljamo fino mleto sol, saj mora biti solni piling čim bolj nežen in neagresiven. Solni piling lahko naredite tudi sami doma: sol lahko zmešate z naravnimi olji (na primer mandljevim, orehovim, oljčnim, jojobinim, sezamovim, itd.) ali pa s svojim gelom za tuširanje. Pripravek nanesete na kožo in zmasirate na celotno telesno površino, nato splaknete. Čiščenje in nega kože bosta zagotovljena, hkrati pa bosta olje ali mleko za tuširanje poskrbela za ustrezno nahranitev in mehkobo kože.

Naravno in nežno čiščenje kože

Sol je najbolj uporabljena snov v pilingih za čiščenje kože. Že tisočletja se uporablja v kozmetične namene, saj so že naši predniki poznali njene številne blagodejne učinke. Piling za telo lahko naredite tudi samo s čisto soljo. Dovolj je, da zmočite kožo, nato nanesete sol in rahlo zmasirate. Sol bo vaše telo občutno prenovila: pospešila se bo cirkulacija, celice se bodo regenerirale, negativna energija bo odstranjena, sami pa se boste počutili sveže in prerojene.

Salinen Prosol | Proizvodnja soli, čiščenje kože, 7001, solni piling - povezave do naše spletne strani: