Izolacijsko steklo Termopan in ostale vrste stekel

Okdrijte najboljše vrste stekel, ki zajemajo tako termopan kot izolacijsko steklo! Vrhunska kakovost, s katero se ponaša termopan steklo, vas bo popolnoma zadovoljila.


Kaj je Termopan steklo?

Izolacijsko steklo termopan je posebno večslojno steklo, ki je profesionalno vdelano v aluminijasto ogrodje. Lahko je v dvoslojni ali večslojni obliki; več je slojev, boljša je izolacijska zmogljivost. Kakšna je razlika z navadnim enojnim steklom? Termopan steklo ima zaradi svoje posebne zgradbe neprimerljivo boljše izolacijske sposobnosti. Zaradi tega termopan zagotavlja občutno zmanjšanje stroškov za ogrevanje pozimi in pa hlajenje poleti. Te značilnosti omogočajo varčevanje energije, ki pozitivno vpliva na naše okolje. Vgradnja klasičnega stekla s slabšo toplotno izolacijo se torej že dolgo ne splača več, zaradi tega je zdaj termopan steklo na prvem mestu.


Posebna zgradba in varnost termopan stekla

Termopan steklo je sestavljeno iz več plasti stekel, ki so med seboj povezana z distančniki. V vmesnem prostoru se navadno nahajajo posebni izolacijski plini, kot na primer argon. Standardna debelina je navadno 24 mm, seveda pa se ta mera z dodajanjem več plasti stekla poveča. Zaradi posebne zgradbe in debeline je izolacijsko steklo termopan veliko bolj varno kot navadno steklo. Zato, da bi v njem naredili luknjo, je namreč potrebno veliko število udarcev s težkim predmetom, kar seveda otežkoči katerikoli poskus vloma.

 

Steklo Nemec – naše storitve

Naša firma se ponaša z visokokavostno steklarsko dejavnostjo. Ta zajema tudi izdelavo in vgradnjo več vrst stekel, med katerimi je tudi znano termopan izolacijsko steklo. Pri nas vedno težimo h kvaliteti dobavljenega stekla in dobrim dobavnim pogojem, prav tako pa dajemo poudarek na konkurenčnih cenah. Termopan steklo izdelujemo v različnih kombinacijah glede na vrsto stekla in seveda glede na skupno debelino termopan-a, glede na strankine želje in potrebe. Da bi zagotovili čimvečjo kakovost, uporabljamo le certificirane materiale priznanih proizvajalcev. Naše produkte izdelujemo s pomočjo sodobne tehnološke opreme in s tehnično podkovanim osebjem. Vse to omogoča brezhibne končne izdelke, ki strank nikoli ne razočarajo. Pri nas je mogoče, po želji stranke, izdelati različne vrste stekel, kot so na primer ornamentalno, refleksno, kaljeno, lepljeno, itd.


Steklo Nemec | Termopan, izolacijsko steklo, vrste stekel – povezave do naše spletne strani:
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
STEKLO NEMEC NEMEC DEAN S.P.
Naslov
Volčja Draga 57
5293 Volčja Draga
E-pošta
05 3955480
Seznam fraz
termopan steklo, izolacijsko steklo, termopan, vrste stekel
ZEMLJEVID