Pošlji povpraševanje

Alu vhodna vrata v stanovanje in vhodna vrata alu les si oglejte v katalogu


Alu vhodna vrata, kakor tudi vhodna vrata alu les, krasijo inovativne oblike, pohvalijo pa se lahko z odličnimi izolacijskimi lastnostmi. Vhodna vrata veliko povedo o ljudeh, ki živijo za njimi. In lahko pustijo dober ali slab prvi vtis na obiskovalca. Če se odločite za naša vhodna alu vrata, bodo obiskovalci pred njimi obnemeli. Pirnar je, namreč, vhod, ki vsakega pusti brez besed in sproža vzdihe občudovanja. Vrata iz aluminija, lesena vrata ali kombinacija lesa in aluminija v estetsko dovršenih vhodnih vratih - mi vam ponujamo najboljše iz najboljših materialov. Naša aluminijasta vhodna vrata vas bodo prevzela tako z estetsko dovršenimi detajli kot tudi z varnostnimi dodatki. Imeti ročno izdelanega Pirnarja pomeni imeti najboljša vhodna vrata, v katera se boste vsak dan znova zaljubili.

Aluminij vhodna vrata


Kakšna morajo biti vhodna vrata v stanovanje?

Ne glede na to, ali se odločate za alu vhodna vrata ali vhodna vrata alu les, naši vhodi plenijo pozornost z različnimi nivoji površin - od popolne gladkosti pa vse do zanimivih detajlov. Na voljo so vam različne kljuke, ki so prave mojstrovine. Odločite se lahko za zanimive osvetlitve, ki bodo vaša vrata predstavila v novi luči tudi ponoči. Vhodna vrata v stanovanje morajo vlivati samozavest. In naši vhodi to počnejo. Prav tako pa morajo biti varna - in naši vhodi to so! Izjemno, tudi do 14 centimetrov debelo krilo vrat daje popoln občutek varnosti in zaščitenosti. Zaradi svoje debeline je vratno krilo izjemno togo in čvrsto. V kombinaciji z najdebelejšim profili podjetja Schüco, mojstrsko dovršene in natančne izdelave ter inovativnega načina spajanja elementov boste dobili najbolj varna in veličastna alu vhodna vrata.


Zgodba o inovacijah


Vhodna vrata v stanovanje katalogAlu vhodna vrata, ki jih za vas izdelamo pri Pirnarju, nimajo konkurence na trgu. Prvi smo razvili večnivojsko zasnovo vratnega krila in dosegli debelino 14 centimetrov. Prav tako smo prvi uporabili 4-slojno zasteklite in 4-kratno tesnjenje vrat, kar je še dodatno izboljšalo izolativnost. Naše inovacije so prepoznali veliki evropski inštituti, kot je nemški IFT Rosenheim. Navdušili smo z do tedaj nedosegljivim količnikom toplotne prevodnosti za alu vrata - 0,54 W/m2K. Pohvalimo se lahko tudi z dejstvom, da smo prvi zasnovali popolnoma raven vhod, kjer so vi elementi v isti ravnini. Prav tako smo prvi serijsko izdelali aluminijasti vhod izjemnih dimenzij, in sicer do 300 cm višine in 130 cm širine. Naša najnovejša inovacija pa je Pirnar OneTouch: to je prvi in edini vhod na svetu, ki je opremljen s samodejnim izvlečnim in uvlečnim potezalom. Deluje tako, da ko skriti čitalnik prstnih odtisov prepozna lastnika, se samodejno izvleče potezalo. To razsvetli okolico, vrata pa se odklenejo. Nekaj sekund po zapiranju se vrata samodejno spremenijo nazaj v prečiščeno ploskev brez potezala. Omenjena inovacija je tudi nagrajena s prestižno nagrado German Design Award Winner 2017.


Ročno oblikovana vhodna vrata


Vsa naša vhodna vrata so mojstrsko ročno delo, ki se lahko pohvalijo ne le z brezhibno izdelavo, temveč tudi z izjemnimi oblikami in detajli. Pri svojem delu težimo k popolnosti, kar se kaže tudi pri izboru materialov, natančnosti izdelave, brezhibnosti površin in odličnimi lastnostmi. Noben stroj ne more narediti takšnih vrat kot jih naredi mojstrska roka. Imeti ročno izdelanega Pirnarja zato pomeni imeti pravo mojstrovino. Vrata iz aluminija, kombinirana vrata iz lesa in aluminija ali lesena vrata lahko popolnoma prilagodite sebi, kar pomeni, da lahko izberete poljubno dimenzijo, slog in podslog. Na voljo so vam tudi različne barve in obdelave površin. Med ročaji, potezali, tolkali in ključavnicami je ogromno možnih kombinacij, ki bodo zadovoljile tudi najbolj zahtevne okuse.


Vhodna vrata - katalog najnovejših in inovativnih vhodov


Na naši spletni strani si lahko prenesete kataloge najnovejših in inovativnih vhodov. Izberite, kateri katalog bi želeli imeti, in vpišite, kam vam ga pošljemo. Prelistajte ga v doma, nato pa se odpravite do našega salona. Le v živo boste lahko spoznali veličino naših vhodov.

Vhodna vrata na prstni odtis:https://www.vsi.si/pirnar/vhodna-vrata-na-prstni-odtis

VHODNA VRATA V STANOVANJE

VEČ O VHODNIH VRATIH CLASSICO