Schmid kamini - moderni notranji kamin, sobni kamin | Peči Keramika d.o.o.

Sobni notranji kamni Schmid so proizvod priznanega nemškega proizvajalca kurilne tehnike. Pri njih lahko izberete vaš moderni notranji kamin ali sobni kamin. Schmid kamini so v Sloveniji pod pooblaščeno prodajo podjetja Peči keramika d.o.o. Glede na način odpiranja vrat (levo, desno, dvižno navzgor)in obliko izdelave obstajajo različni Schmid kamini. V notranjost imajo Schmid kamini obložen pečarski šamot. Zraven je šamotna opeka ali šamotna plošča, ki poveča akumulacijsko sposobnost. Schmid kamini imajo tudi posebnost: litoželezna izvedba dimovodne kupole z možnostjo nastavitve smeri priključka. Ne pozabite še na obloge za kamin.


Supra kamini - moderni notranji kamin in sobni kamin

Supra kamini so delo francoskega proizvajalca z najdaljšo tradicijo izdelave peči na trda goriva v Evropi. Supra kamini so moderni kamini s serijsko izdelavo in obloge iz naravnega ali umetnega kamna ter kombinacije obeh materialov. Notranji kamin ali sobni Supra kamini so na voljo v več izvedbah. Supra kamini - podjetje lahko dobavlja kompleten material za kamin ali v kompletu z montažo. Supra kamini so primerni predvsem za ogrevanje v prehodnih obdobjih v stanovanjskih enotah ali vikendih - oddajajo toploto kmalu po začetku kurjenja.


Kobok kamini - notranji kamin, sobni kamin

Kobok kamini so delo znanega slovaškega proizvajalca. Del široke ponudbe so Kobok kamini glede na različna kurišča po moči, obliki in namenu. Kobok kamini so izdelani iz jekla, v notranjosti je šamotna opeka. Cenovno so Kobok kamini nekoliko ugodnejši od drugih proizvajalcev. Kobok kamini so lahko dobavljeni tudi samostojno. Pri nas sta na voljo tudi pečarska malta in šamotna malta.


Spartherm kamin - notranji kamin, moderni sobni kamin

Spartherm kamin je delo nemškega proizvajalca. Spartherm kamin je od izdelovalca Schmid različen v načinu izdelave. Spartherm kamin je namreč v celoti izdelan iz jekla, nima demontažne in nastavljive dimne komore in prilagodljivega dimnega priključka.


Peči Keramika | Moderni sobni kamini in ostali notranji kamini, povezave do naše spletne strani: