Zidane letne kuhinje vse bolj priljubljene

Zidane kuhinjeZidane letne kuhinje ponujajo odlično priložnost uživanja na prostem, saj zidana vrtna kuhinja povezuje notranjost in zunanjost vašega doma ter ponuja priložnost, da se v toplem delu leta preselimo na prosto in v čim večji meri družimo z družino in prijatelji. Če je vrt dovolj velik, je lahko zidana vrtna kuhinja ločena od hiše in postavljena samostojno kot letni paviljon. Idejo zidane letne kuhinje lahko uresničite tudi tisti, ki živite v stanovanju in nimate vrta - zidano kuhinjo vam lahko uredimo na balkonu ali manjši terasi.Zidane letne kuhinje niso primerne le za pripravo kosil na prostem, temveč lahko v takšni kuhinji pripravljamo tudi jedi. V jesenskem času pa lahko tu pripravljamo marmelado, sokove in drugo ozimnico.

Načrtovanje zidane letne kuhinje zahteva nekaj pozornosti

Letne kuhinjeNačrtovanje zidane letne kuhinje zahteva nekaj razmisleka, da bi lahko zažarela v vsem svojem čaru. Pravzaprav je priporočljivo, da letno kuhinjo načrtujemo istočasno s hišo in z okolico, saj je običajno povezana z bivalno teraso in vrtom. Če jo načrtujemo istočasno, je zasnovana bolj funkcionalno in estetsko. Na kakšen način bo vaša zidana vrtna kuhinja oblikovana, je odvisno od tega, kaj želimo v njej početi. Oprema se spreminja z navadami, te pa so odvisne od razpoložljivega časa. Velikost zidane letne kuhinje je popolnoma odvisna od vaših želja. Male zidane kuhinje so zasnovane bolj minimalistično, a kljub temu funkcionalno. V večini so sestavljene iz dveh glavnih elementov, pomivalnega korita in vrtnega žara. Večje zidane kamene kuhinje pa so sestavljene iz velikega pomivalnega korita, velikega delovnega pulta, vgrajen imajo celo kamin za zunanjo peko in štedilnik. Najpomembnejši element pa je hladilnik.

Peči keramika - zidane kuhinje po meri vaših želja

O vseh podrobnostih se bomo z našimi strankami pogovorili in prepričani ste lahko, da bodo izbrane zidane kamene kuhinje na pravem mestu in primerne za prijetno uporabo.

Letno kuhinjo si lahko izberete med že obstoječimi kuhinjami v naši ponudbi, lahko pa vam jo izdelamo tudi po naročilu. Vaša vrtna kuhinja bo tako edinstvena, saj bo popolnoma v skladu z vašimi željami in pričakovanji.

VEČ O ZIDANIH KUHINJAH IN PEČEH