Pečnice za lončene peči - čemu so namenjene?


Pečnice zagotovo poznajo vsi, katerih dom krasijo lončene ali klasične peči. Na voljo so tudi za štedilnike. S pečnicami lahko obložimo kamine ali kaminske vložke, kombiniramo lahko različne oblike in tako ustvarimo povsem unikaten videz, primerne pa so tudi za oblaganje ležalnih kaminov. Gre torej za plošče z različnimi modeli oziroma vzorci in barvami, ki jih lahko prilagodimo samemu prostoru in tako ustvarimo domačno vzdušje. Danes lahko izbiramo med pečnicami za lončene peči klasičnega videza, ki ohranjajo tradicionalni slog in so videti starinsko, na voljo pa so tudi pečnice sodobnejših oblik, primerne za moderno opremljene prostore. Pečnice boste našli tudi v ponudbi podjetja Peči Keramika. Izbirate lahko med široko paleto modelov in barv.

pečnicalončene peči

NUDIMO TUDI PRENOSNE PEČI!


Lončene peči in izbira pečnic zanje


Lončene peči imajo pravo zgodovinsko vrednost, saj so jih poznali in uporabljali že naši predniki. Tudi danes jih oblagamo s pečnicami različnih modelov in barv. V našem podjetju lahko izbirate med pečnicami, ki so na voljo v 50 različnih oblikah in 17 različnih barvah. Poleg standardnih oblik in barv izdelujemo tudi druge elemente po zahtevah stranke, ki sicer niso na voljo v redni ponudbi. Če iščete pečarske mojstre za lončene peči, smo pravi naslov.


Pečnice, ki bodo v vaš dom vnesle pridih domačnosti


Pečnice za lončene peči so nedvomno pravi način, kako v domu poskrbeti za pridih domačnosti in tradicije. Izberemo lahko starinske oblike in klasične barve pečnic in tako še dodatno okrepimo tradicionalni videz prostora. V podjetju poskrbimo tudi za zidanje lončene peči, zato boste pri nas našli vse na enem mestu. Če si želite naravnega, zdravega in prijetnega bivalnega okolja, nas obiščite. Pečnice že čakajo na vas.