Kaminske peči na drva ogrevajo prostore in sanitarno vodo


Kaminske peči na drva so namenjene ogrevanju prostorov prav tako pa so zaradi estetskega izgleda zelo lep dekorativni dodatek. Količino toplote, ki jo oddajajo kaminske peči na drva določa njihova moč, ki je zelo različna. Naše cenovno ugodne kvalitetne kaminske peči na drva imajo zelo dober izkoristek. Peči na drva, ki jih dobite pri nas po nizkih cenah, začnejo prostor ogrevati takoj, ko zakurimo. Cenovno ugodne kaminske peči na drva so izdelane iz pločevine različnih debelin, kurišče pa je obloženo s šamotno opeko, za še boljšo akumulacijo toplote. Če za cenovno ugodne kaminske peči na drva uporabljamo pravilno sušena drva listavcev, ne onesnažujemo okolja z ogljikovim dioksidom. Kaminske peči na drva po ugodnih cenah so enostavne za vgradnjo, ker so prostostoječe. Imajo tudi možnost obračanja v razne smeri. Zrak za zgorevanje, ki ga naše cenovno ugodne kaminske peči na drva potrebujejo, dobivajo iz okolice, ne črpajo ga iz prostora v katerem so postavljene.

kaminske peči na drva


VEČ O NAŠIH KAMINIH TUKAJ!


Kaminske peči z vgrajeno pečico združujejo funkcionalnost in praktičnost


Nekatere cenovno ugodne kaminske peči na drva imajo tudi možnost radiatorskega ogrevanja ter ogrevanja sanitarne vode. Cenovno ugodna kaminska peč na drva za centralno ogrevanje je zelo ekonomična in ekološka naložba, saj lahko z majhno količino drv segrejete veliko vode. Hladna voda vstopi v kaminsko peč na drva, po njej kroži po ceveh in se segreva, izstopi pa ogreta voda, ki se akumulira v zbiralniku. Kaminska peč na drva po ugodnih cenah ima lahko vgrajeno tudi pečico. Pečica se nahaja nad kuriščem kaminske peči na drva kar je odličen izkoristek ogretega prostora. Na ta način za pripravo hrane ne potrebujete elektrike, vir toplote je kaminska peč. Cenovno ugodna kaminska peč na drva s pečico vam prihrani kar nekaj denarja, ki bi ga porabili za pripravo hrane v klasični električni pečici.

cena kaminskih peči na drva


Kvalitetne kaminske peči vam nudimo po zelo ugodnih cenah


Cena za kaminske peči na drva iz našega prodajnega programa je ugodna. V našem razstavno prodajnem salonu lahko dobite cenik z ugodnimi cenami vseh kaminskih peči na drva, ki jih imamo v našem prodajnem programu.