Peči na drva in kamniske peči na plete - najboljši izkoristek toplote

Kombinirane peči, na drva, na polena ter na pelete, se v gospodinjstvih vedno bolj uporabljajo. Ne omogočajo le lepšega videza, vendar poskrbijo tudi za varčno ekonomično ogrevanje. Les je danes veliko cenejši kot kurilno olje, zato če želite privarčevati, vam svetujemo nakup peči na drvaPeči na polena so sestavljena iz kaminskega vložka, obloge pa so ponavadi iz keramične pečnice. Prednost peči na drva je vsekakor ta, da ima sposobnost ogrevati več sosednih prostorov.


Kaminske peči na pelete izražajo moderno ogrevanje današnjega časa

Kaminska peč na pelete predstavlja napredek v razvoju ogrevanja na les. Od ostalih peči na drva se ločijo po videzu, saj so kaminske peči na pelete bolj modernega in sodobnega videza. Namesto lesa se uporabljajo lesni paleti, ki pa omogočajo predvsem cenejše ekonomično ogrevanje. Ogrevanje s kaminskimi pečmi na pelete niso zahtevne za vzdrževanje, kot naprimer peči na polena. Če pa želite kuriti, tako na pelete kot na drva, pa imamo za vas tudi posebne kombinirane peči. Več vam lahko osebno svetujemo v salonu Peči keramike Novo mesto.


Kombinirane peči - počutite se še bolj moderno

Kombinirane peči so vrste peči, ki zagotavljajo kvalitetno toploto. Namreč tehnologija je napredovala, se prilagodila razmeramin tako izumila kombinirane peči, za katere velja združljivost ogrevanja na drva in ogrevanja  na pelete.
Torej tisti, ki želite stopiti v korak s časom, in želite testirati kombinirane peči,  obiščite naš salon Peči keramika Novo mesto in oglejte si katalog peči, ki jih ponujamo.


Ugodne kombinirane peči na drva ter kaminske peči na pelete v salonu Peči keramika Novo Mesto:
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Naslov
Podbevškova 18
8000 Novo mesto
Spletna stran
E-pošta
07 39 35 750
07 39 35 765
Seznam fraz
peči na drva, kaminske peči na pelete, kombinirane peči, peči na polena, peči na sekance
ZEMLJEVID