Obloge za kamin – šamotna opeka, šamotna plošča

Obloge za kamin vam omogočajo, da svojemu kaminu date osebni pečat in pokažete svojo individualnost. Pri proizvodnji obloge za kamin se vedno gleda na potrebe že znanega kupca. Posamezna pečnica je na voljo v petdesetih različnih oblikah in sedemdesetih različnih barvah. Vse obloge za kamin so pred glaziranjem dimenzijsko usklajene, tako da pri montaži nimate dodatnega dela. Robovi obloge za kamin so rahlo zaobljeni in nimajo neželjenih ostrih neglaziranih robov. Dodate lahko tudi bordure za kamin za poseben učinek. Dolenjski pečarski mojstri s svojo stoletno tradicijo so navdih za naš proizvodni proces. Glede na vrsto in model kamina ali lončene peči so na voljo različni materiali: šamotna opeka, pečarska malta, pečarski šamot ali šamotna malta. Izbirate lahko tudi med različnimi proizvajalci kaminov: Schmid kamini in Supra kamini.


Obloge za kamin: materiali in izdelava – šamotna opeka,pečarska malta, pečarski šamot in šamotna malta

Obloge za kamin v  proizvodnem procesu zahtevajo namenske materiale, ki so zdravju neškodljivi in zagotavljajo primerno akumulacijsko moč peči. Površinska obdelava kaminske obloge je z glazurami naravnega izvora, saj ne škodijo zdravju. Pri montaži peči se uporabljajo tudi naslednji materiali – pečarska malta in pečarski šamot, ki imata enake značilnosti in fizikalne lastnosti. Obstajajo različne vrste kaminov: Kobok kamin, notranji kamin, sobni kamin, Spartherm kamin.


Šamotna opeka za izgradnjo krušnih peči: šamotna plošča, pečarski šamot, šamotna malta

Šamotna opeka in šamotna plošča se uporabljajo za izgradnjo krušnih peči ter peči za pečenje pic. Pečarski šamot tako ves čas zadrži enakomerno temperaturo, se ne lušči in ne razpoka. Pečarska malta in šamotna malta se lahko uporabljata za mnoga druga različna opravila. Šamotna plošča in šamotna opeka sta zaradi svojih lastnosti najboljša izbira za izgradnjo krušnih peči.


Peči keramika | Obloge za kamin povezave do naše spletne strani:
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Naslov
Podbevškova 18
8000 Novo mesto
Spletna stran
E-pošta
07 39 35 750
07 39 35 765
Seznam fraz
obloge za kamin, šamotna opeka, pečarska malta, pečarski šamot, šamotna malta, šamotna plošča
ZEMLJEVID