Klasične peči še vedno živijo

Klasične peči ostajajo dolgotrajni spomini na naše babice in dedke. Kljub moderni izbiri kaminske peči, se nekateri ljudje še vedno zatekajo v klasiko. Klasične peči lahko uporabljate za vsakodnevno kurjenje, četudi potrebujejo dalj časa, da se segrejejo. Klasične peči kot tudi druge peči, pa vam ne bodo omogočale le topline, ampak si boste v njej lahko tudi kaj spekli, in temu domačemu vonju se ne boste mogli upreti. Več o tem, vam je na razpolago tudi katalog peči iz naše ponudbe.

Kaminske peči za popestritev večjega prostora

Kaminske peči so peči na drva, in so namenjene večji površini prostora ter za dobro izolirane hiše. Sodijo med vrste peči, ki jim pravimo kombinirane peči, različica med pečjo in kaminom, in ne omogočajo le topline, ampak vsebujejo tudi plamen. Kakor klasične peči, tudi kaminske peči dajejo estetski videz vašemu domu. Kaminski vložki, različnih oblik, ki so pomemben del za kaminske peči in kombinirane peči, pa vam bodo dodatno spremenili videz kot si ga sami zamislite.


Kvalitetna in hitra montaža peči

Montaža peči za naše mojstre, v salonu Peči keramika Novo mesto, pomeni izkušenost učinkovitost in natančnost. Montaža peči pri nas zagotavlja kakovostno in cenovno ugodno dejavnost. Montiramo vam vse vrste peči iz naše ponudbe in sicer, klasične peči, kaminske peči, kombinirane peči, lončene peči ter krušne peči.
Skratka montaža peči pri nas se splača!


V salonu Peči keramika Novo mesto tudi klasične peči: