Izdelava zidane kuhinje ter zidanih štedilnikov in peči

Zidane kuhinje po meri

Izdelava zidane kuhinje v podjetju Peči keramika Novo mesto, predstavlja pomemben del ponudbe. Zidane kuhinje so izdelane mnogo hitreje in kakovostno kot običajne ter zavzamejo manj prostora. Kuhinje so raznih velikosti ter oblik. Ponavadi so izdelane iz kamna, kar pomeni, da bodo vaš prostor krasile večno.


Za popestritev prostora pa vam ponujamo tudi proizvodnjo in montažo moderne zidane peči. Poskrbeli bomo, da bodo tudi zidani štedilniki kvalitetno vgrajeni, in da bodo namenjeni dolgotrajni uporabi. Prednost pri izdelavi zidane kuhinje je vsekakor njena večnost.


Za nakup zidane kuhinje poiščite nas!


Izdelava zidane peči in ekonomično ogrevanje

Izdelava zidane peči, kot tudi druge vrste peči iz naše ponudbe, so namenjene za varčno in predvsem ekonomično ogrevanje. Zidane peči torej porabijo manj energije in so odličnega videza.  Lahko se boste ob njej ogreli, lahko pa tudi okrepčali. Prednost zidane peči je torej ekonomično ogrevanje in domač vonj po peki.


Zidani štedilniki pa so za tiste, ki se želite še dodatno preizkusiti v tradicionalni kuhi.
Ne odlašajte, odločite se za nakup zidane kuhinje in varčne zidane peči!


Zidani kamini in vzdušje plamena

Zidani kamini vam bodo omogočili nepopisno razvajanje. Keramične peči so veliko bolj enostavne kakor na primer zidani kamini. Namreč, če se odločite za kamin, je potrebno  imeti dovolj prostora. Zidani kamini proizvajajo plamen, kar  lahko omogoči tudi romantične večere v dvoje.


Izdelava zidane peči je zelo primerna, saj so zidane peči zelo varčne, vendar so tudi zidani kamini iz naše ponudbe pomembni za ekonomično ogrevanje, saj se za ogrevanje uporablja les oz. drva. Za več informacij o izdelavi in ponudbi imamo za vas pripravljen tudi katalog peči, ki pa si ga lahko, v živo, ogledate pri nas.


Salon Peči keramika Novo mesto nudi izdelava zidane kuhinje:
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Naslov
Podbevškova 18
8000 Novo mesto
Spletna stran
E-pošta
07 39 35 750
07 39 35 765
Seznam fraz
zidane kuhinje, ekonomično ogrevanje, zidane peči, zidani kamini, zidani štedilniki
ZEMLJEVID