Zunanji masažni bazeni bodo  z vodno masažo sprostili vaše mišice

Kdo si ne želi masažnega bazena? Notranji ali zunanji masažni bazeni so prispevek k zdravemu načinu življenja skupaj z gibanjem, zdravo prehrano in pozitivnim načinom življenja. Vodna masaža omogoča sproščanje celega telesa, kar pozitivno vpliva na celoten organizem. Masažni bazeni so bili dolgo časa na dosegu le v zdraviliščih, danes pa si ga lahko privoščite tudi doma. Naši zunanji masažni bazeni stojijo že na marsikateri terasi ali dvorišču in ljudje so z njihovimi pozitivnimi učinki nadvse zadovoljni. Po napornem dnevu v službi in vsakodnevnih domačih opravilih, vam masažni bazeni omogočajo premagovati stres in utrujenost mišic, saj vam vroča vodna masaža sprosti telo in misli. S svojim delovanjem vam bo lajšala težave s hrbtenico, pomagala pri zdravljenju različnih bolečin in krepila imunski sistem. Posebne šobe masažnih bazenov z refleksoterapijo omogočajo neoviran pretok energije po telesu, kar omili depresijo in razna revmatična obolenja. Vaša koža bo pomlajena, prožna in mehka zaradi stimulacije žlez, kapilare bo topla voda razširila in pretok krvi bo boljši. S pomočjo zunanjega ali notranjega masažnega bazena boste ženske odpravile kar nekaj celulita, učinki vodne masaže pa bodo izboljšali tudi gibljivost vaših sklepov. Redna uporaba masažnega bazena pripomore tudi pri rehabilitiranju raznih poškodb, ugodno vpliva na presnovo, blaži simptome menopavze in razne ginekološke težave.

V prijetni družbi se prepustite razvajanju notranjega masažnega bazena

Uporaba notranjega ali zunanjega masažnega bazena bo zagotovo izboljšala kakovost vašega življenja. V prijetni družbi vaših domačih ali prijateljev si boste lahko privoščili učinke tople vode in druženje z njimi se bo dvignilo na nov nivo. Masažni bazeni omogočijo čas za pogovore, ki ga v današnjem času, polnem naglice in stresa tako pogosto zmanjka. V večerni svetlobi bo na vaše razpoloženje vplivala svetloba različnih barv reflektorja ter osvetlitve in zunanji ali notranji masažni bazen bo poskrbel za popolno romantično vzdušje. Vaše razpoloženje pa bo še dopolnila glasba ki vas bo ob vodni masaži zazibala v prijetno stanje zamaknjenosti in čistega užitka. Masažni bazeni pomenijo luksuz in predstavljajo nagrado, ki jo podarite sami sebi. Vsakodnevno pehanje za denarjem in trud, ki ga vložite v delo si zasluži dodatek in stimulacijo, ki jo boste sebi in svojim bližnjim namenili z nakupom masažnega bazena. Če bomo vaš zunanji masažni bazen postavili na pravo lokacijo na vaši terasi ali vrtu, bo lepo dopolnil okolico. Na vaše dvorišče bo prinesel kanček prestiža in s ponosom se boste z njim pohvalili prijateljem in jih povabili vanj. Vaš masažni bazen naj vam torej ne nudi le vodno masažo, naj vam služi tudi kot okras z dekorativno osvetlitvijo in čudovito urejeno okolico.

Vodna masaža v masažnem bazenuMasažni bazen in vodna masaža

Vzdrževanje masažnih bazenov  in potrebna oprema za bazen

Masažni bazeni so poznani tudi pod drugimi imeni kot so spa, jacuzzi in hot tub. Ko se odločite za nakup masažnega bazena, morate pomisliti na stopnice, razne nosilce, led razsvetljavo in reflektorje. Zelo pomembna so tudi sredstva za vzdrževanje čiste in bistre vode ter sredstva proti penjenju. Pri vzdrževanju masažnih bazenov ne smete pozabiti na sredstva, ki preprečujejo in čistijo vodni kamen. V naši ponudbi boste našli vse kar potrebujete za kakovostno vzdrževanje masažnih bazenov, mi pa vam bomo svetovali kdaj in kako različna sredstva uporabljati. Na voljo so vam grabljice in glavniki za čiščenje filtrov, posebna čistila za školjko bazena, sredstva za čiščenje cevnega sistema, izolacijskega pokrova in kartušnih filtrov, nismo pa pozabili niti na posebna sredstva za poliranje školjke bazena. Naši masažni bazeni se ponašajo z bogato opremo, čudovitim dizajnom in konkurenčno ceno. Njihova uporaba je enostavna, namenjeni pa so popolnemu užitku. Vzdrževanje masažnega bazena vam ne bo povzročalo preglavic in služil vam bo dolgo vrsto let. Če želite dodatne informacije, se obrnite na nas. Pokličite nas ali poiščite na spletu.