Prestižni bazeni po meri želja in zahtev posameznika

 

Vzdrževanje prestižnih bazenovPrestižni bazeni iz betona so bili pred prihodom novih in cenejših tehnologij edina možnost za postavitev bazena. Še danes pa prestižni bazeni iz betona veljajo za najkakovostnejše in zato tudi za najdražje v primerjavi z drugimi vrstami bazenov. Kljub dejstvu, da je za njihovo postavitev treba pridobiti gradbeno dovoljenje, pa so za tiste, ki prisegajo na časovno neminljivost in na klasično gradnjo bazenov, prava izbira.
Razlika med zidanim in betoniranim bazenom je v načinu gradnje. Zidani prestižni bazeni so sestavljeni iz betonske talne plošče, ki jo obdajajo betonski bloki. Zidaki so lahko tudi toplotnoizolacijski iz stiropora. Betonirani prestižni bazeni pa se od zidanih razlikujejo po tem, da so grajeni iz armiranega vodotesnega litega betona.
Prestižni bazeni bodo polepšali vsak vrt, hišo ali prostor. Njihova glavna prednost je popolna oblikovna prilagoditev potrebam in željam posameznikov. Neomejena izbira barv, oblik, velikosti, globin in vzorcev vam omogoča kreacijo svojega unikatnega bazena.

 

Pomične strehe za bazene poskrbijo za užitek tudi v slabem vremenu

 

Pomične strehe za bazene vam bodo omogočile, da se boste v hladnejših in vremensko neprijaznih dneh lahko kopali pod streho, v sončnih in toplejših mesecih pa vam bodo pomične strehe za bazene omogočile, da se boste predajali razkošju odprtega prostora. Prednost pomične strehe za bazene je namreč v tem, da se lahko odpre tako, da se posamezni odseki strehe zložijo drug v drugega. Odpiranje in zapiranje pomične strehe za bazene je preprosto, saj se njeni deli premikajo po vgrajenih vodilih na stranicah bazena.

 

Redno vzdrževanje prinaša daljšo življenjsko dobo bazenov

 

Bazenska trgovina Ema d.o.o. poleg prodaje bazenov, med katerimi so tudi betonirani prestižni bazeni, in pripadajoče bazenske opreme nudi tudi opremo in sredstva za vzdrževanje bazenov. Redno in pravilno vzdrževanje čistoče bazenov in bazenske vode je za brezskrbno uživanje v našem bazenu zelo pomembno, obenem pripomore tudi k daljši življenjski dobi vašega bazena in opreme.
Pri vzdrževanju bazena je pomembno, da ga pregledamo na začetku in na koncu vsake kopalne sezone. Spomladi ga moramo temeljito očistiti in natočiti svežo vodo. Ločimo mehansko in kemično čiščenje vode. Pri mehanskem za čistočo vode skrbi filtrirna naprava, katere nepogrešljiva elementa sta filter za bazen in bazenska črpalka. Kemično čiščenje pa vključuje sredstva za bakteriološko in kemično neoporečnost. Jeseni pa moramo bazen, še zlasti zunanjega, ustrezno pripraviti za zimo.

 

Preverite našo ponudbo izdelkov za kakovostno in učinkovito vzdrževanje bazenov.

 

Vabljeni!


Ema d.o.o. | Bazeni in bazenske strehe po ugodni ceni – povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
EMA d.o.o.
Naslov
Stara cesta 20
2311 Hoče
Spletna stran
E-pošta
02 604 04 55
051 685 441
Strani v ostalih jezikih
Seznam fraz
prestižni bazeni, pomične strehe za bazene, vzdrževanje bazenov, filter za bazen
ZEMLJEVID