Investicijsko srebroNaložbeno (investicijsko) srebro kot oblika varčevanja

V svetovnem merilu je poleg zlata vedno večje pozornosti deležno naložbeno srebro. Trendi oziroma borza srebra namreč kaže, da je nakup srebra dobra investicija z zanesljivimi donosi. Gre za svetovno konvertibilno valuto, ki za razliko od drugih valut ne izgublja vrednosti, ampak ta celo narašča. Naložbeno srebro ima celo večji potencial rasti kot zlato, saj bo predvidoma povpraševanje s strani industrije in investitorjev še naraslo. Naložba v srebro je zato zelo zanesljiva, saj je tako vsestransko koristno, da je izjemno malo panog, kjer ga ne bi uporabljali. Pokličite naše svetovalce ali se nam oglasite po elektronski pošti in dobili boste vse potrebne informacije.

Naložbeno srebro brez davka

Varčevalni paket Agenda varčevanje je oblika varčevanja, ki vključuje investiranje v naložbeno oziroma investicijsko srebro. Naložba v srebro je oproščena davka na dobiček in davka na dodano vrednost, zato prihranite tudi pri dajatvah. Pri nas lahko varčujete z manjšimi zneski, zato so vse skrbi odveč. Celotno storitev bomo popolnoma prilagodili vašim željam, tako da boste iz svojih prihrankov iztržili kar največ, v vsakem primeru pa bistveno več, kot bi denar naložili na račun v banki. Naložbeno srebro je srebro v fizični obliki, ki v obliki realne vrednosti predstavlja zaščito premoženja pred finančno nestabilnostjo. Zlato in srebro v nasprotju z drugimi valutami pridobivata vrednost, kar kaže tudi borza srebra.

Borza srebraNaložbeno srebro kot darilo

Naložba v srebro je izjemna priložnost, da sebi ib drugim zagotovite finančno varno prihodnost. Zakaj torej ne bi svojih najdražjih obdarili z investicijo, ki je dolgoročna. Naložbeno srebro je v podjetju Elementum na voljo tudi v obliki darilnih paketov. Izbirate lahko med srebrniki v različnih lesenih šatuljah ali v mošnjičku. Še posebno ponosni pa smo na svoj prvi slovenski naložbeni srebrnik, ki smo ga poimenovali Prešeren. Naložbeno srebro namreč predstavlja odlično osebno ali poslovno darilo, saj se njegova vrednost povečuje, kar kaže tudi borza srebra. Tako vaše darilo ni le trenutno, ampak dolgoročno bogati obdarjenca.

Elementum | Naložbeno srebro, naložba v srebro, investicijsko srebro, borza srebra - povezave do naše spletne strani: