Usnjena sedežna garnitura vrhunskega izgleda


Usnjena sedežna garnitura je centralni predmet vsake dnevne sobe, zato je izredno pomembno, da se na njej počutimo udobno in sproščeno. V našem strokovnem podjetju Dom24 vam zato nudimo udobno kotno sedežno garnituro, pa naj bo le ta trosed, dvosed, enosed ali sedežna z ležiščem. Poleg tega si v naši spletni trgovini lahko ogledate tudi pestro ponudbo počivalnikov ter masažnih foteljev, ki bodo vselej poskrbeli za vaše maksimalno ugodje in sproščenost. Usnjene sedežne garniture, dvosede ali trosede ter drugo oblazinjeno pohištvo vam bomo hitro dostavili.

Kotne sedežne garniture iz usnja

ČIŠČENJE USNJENE SEDEŽNE GARNITURE

Usnjena kotna sedežna garnitura

Izbor kotnih sedežnih garnitur z ležiščem je pri nas ogromen in ne dvomimo, da da boste našli kaj zase. Prav tako si pri nas lahko za ugodno ceno zagotovite vrhunske počivalnike z masažnimi možnostmi ter številno drugo dodatno opremo, kot na primer dodatne naslone za roke in glavo, ter gretje v ledvenem delu. Usnjeno kotno sedežno garnituro ali trosed lahko tako izberete v skladu z lastnimi predstavami ter si tako zagotovite popolno opremljeno stanovanje. Oglejte si naš raznolik prodajni program in zagotovo boste našli nekaj zase!

Usnjena sedežna garnitura z ležiščem

Sedežna garnitura - trosed, dvosed ali enosed po meri

Usnjeno sedežno garnituro lahko kot trosed ali dvosed naročite v skladu z želenimi specifikami ter si tako zagotovite najustreznejšo oblazinjeno pohištvo za vaš dom. Prav tako se lahko odločite za sedežno z ležiščem in shranjevalnimi predali. Obiščite našo spletno trgovino in zagotovo boste našli primerno kotno sedežno garnituro ali nekaj po vaših potrebah in željah! Drugače pa se le obrnite na nas in naše izkušene svetovalce in skupaj bomo uresniči vse vaše individualne predstave.