Rolo zavese zaščitijo vaše okno in ustvarijo prijetno atmosfero

Rolo zavese so le ena vrsta senčil. Pri nas so precej priljubljene, saj imamo na Slovenskem tradicijo popolne zatemnitve prostorov ponoči, kar omogočajo tudi rolo zavese. Lepo se zlijejo z notranjim dekorjem in ga dopolnjujejo ter ambientu dodajo razkošje in eleganco, obenem pa ščitijo vaše stanovanje in okna.

Če izberete ustrezne rolo zavese, bodo gostje zagotovo pohvalili vaš okus in izbran videz, ki ga dajejo vašemu bivalnemu prostoru. Ni potrebno, da za dekoracijo doma namenjate celo premoženje. Tudi tukaj velja, da je manj več in s premišljenimi izbirami materialov, stilov in modelov lahko dosežete optične učinke in izboljšave, ki ne stanejo veliko.

Seveda ima vsaka soba oziroma hiša svoje posebnosti in zakonitosti, zato je najbolje, da vam pri izbiri senčil svetuje strokovnjak.

Rolo zavese so torej investicija v višjo vrednost in estetski izgled vašega doma. Glavne prednosti so poleg njihove elegance tudi enostavna montaža in prilagodljivost. Rolo zatemnitvene zavese so namreč med najbolj fleksibilnimi senčili. Izberete lahko barve, ki se bodo ujemale s prostori, vključno s kuhinjo, dnevno sobo ali kopalnico. Priljubljene so tudi rolo zavese v dveh nivojih na dveh nosilcih, ki vključujejo tudi senčilo za zaščito pred soncem.

roloji za okna

Roloji za okna in druga rolo senčila se prilagodijo slogu vašega stanovanja

Kot že omenjeno, so roloji za okna med najbolj prilagodljivimi vrstami senčil. Kaj to pomeni? Rolo senčila se prilagodijo dolžini in širini vašega okna. Roloji za okna so enostavni za uporabo in vse o njihovem delovanju si lahko preberete v priloženih navodilih. Lahko jih montirate sami ali to zaupate profesionalcem.

Na izbiro imate električen ali ročen sistem krmiljenja rolojev za okna, ki pa je preprost za uporabo. Lahko povežete več rolo zaves različnih vrst, ki se lahko odprejo istočasno, naenkrat. Delujejo kot izolatorji za dom in lahko učinkovito uravnavajo sobno temperaturo.

rolo senčila

Zatemnitveni roloji lahko nadomeščajo ali dopolnjujejo zavese

Zatemnitveni roloji so v Sloveniji nepogrešljivi. Poznamo jih kot rolete, ki jih namestimo pod- ali nadometno. Poznamo pa tudi zatemnitvene roloje, ki se nameščajo na notranjo stran okna. Vse odlikuje visoka stopnja trpežnosti.

Znani so po svoji dolgi uporabni dobi, saj so običajno izdelani iz jeklenih cevi in ​​kakovostnih tkanin. Redko se obrabijo zaradi sončne svetlobe, saj je njihova tkanina kljub stalni izpostavljenosti odporna na UV žarke.

zatemnitveni roloji

Roloji iz bambusa so okolju prijazna alternativa

Roloji iz bambusa niso narejeni iz umetnih mas ali kovi, a niso zaradi tega nič manj trdni oziroma dolgoživi. Predstavljajo elegantno opremo oken, ki lahko odlično dopolnjuje dekor vašega stanovanja, če je opremljeno v enakem stilu.

Čiščenje rolo zaves je enostavno. Na njih se sicer nabira prah, česar ne morete preprečiti. Njihovo vzdrževanje pa je preprosto, saj ga skoraj ne potrebujejo. Vse, kar morate storiti, je le brisanje ali mokro krpo, da z enim potegom odstranite nabrane prašne delce in umazanijo.

Rolo zavese so vizualno privlačne na več načinov. Zagotavljajo čiste linije, ki dvignejo stil okna popolnoma na drugo raven. Prav tako pomembno prispevajo k modernosti dekorja, saj so na voljo v različnih barvah in tkaninah. Nasploh lahko roloji nadomeščajo tudi okrasne tkanine in tako povečajo privlačnost vaših prostorov.

Izbirate lahko med različnimi barvami in vzorci, vendar pazite na kakovostne izdelke, ki lahko učinkovito filtrirajo svetlobo. Na voljo so tudi rolo zatemnitvene zavese v različnih barvah, vzorcih in tkaninah, recimo roloji iz bambusa, tako da zlahka najdete najboljšo vrsto senčil, ki dopolnjujejo slog vašega doma.

Specialisti v podjetju Dekor senčila d.o.o. ponujajo široko paleto kvalitetnih izbir. Podjetje izhaja iz družinske tradicije in je bilo ustanovljeno leta 1993. Od tedaj s predanostjo in kvaliteto vlagajo v prepoznavnost in visok nivo skrbi za stranke. Razstavno-prodajni salon imajo na Vrhniki, veliko njihove ponudbe pa je dostopne tudi na spletu. Zagrnite senčila Dekor in spoznajte visoko kakovost.