Prehransko dopolnilo - krepitev imunskega sistema pred napadi gripe

Prehranska dopolnila so živila, katerih namen je dopolnjevati običajno prehrano. Po svoji sestavi so koncentrirani viri posameznega ali več hranil, lahko imajo hranilni ali fiziološki učinek. Prehranska dopolnila so lahko rastlinskega ali živalskega izvora, ali pa so posamezne substance, ki so del prehranskega dopolnila, pridobljene s sintezo. Na tržišču so v obliki tablet, kapsul, praškov, sirupov ali drugih podobnih oblikah.


Ker se ljudje ne radi poslužujejo zdravil takoj po odkritju bolezni ali pri pomanjkanju kakšne potrebne substance, se pogostokrat najprej odločijo za prehrambena dopolnila. Seveda pa se je potrebno za vse resne bolezni najprej posvetovati z osebnim zdravnikom, ki mora predpisati pravilno zdravljenje.


Precejšen delež prehranskih dopolnil tvorijo vitamini in minerali in prav zaradi tega se jih pogostokrat poslužujemo za krepitev imunskega sistema. To je najhitrejši in pogosto zelo učinkovit način, da si zaščitimo imunski sitem pred napadi virusov in bakterij.

Naravna krepitev imunskega sistema

Najbolj pogoste okužbe nastanejo v zimskem času, ko na trgu ni dovolj svežega sadja in zelenjave, ko se zaradi slabega vremena ne moremo dovolj in redno gibati. Motnje v delovanju imunskega sistema se odražajo v šibkem zdravju. Zato moramo nujno poskrbeti za zdrav, varen in naraven način krepitve organizma s prehrambenimi dopolnili. Znaki slabega delovanja imunskega sitema so utrujenost, izgorelost, ponavljajoče se okužbe, počasno okrevanje, slaba razpoloženost. K poslabšanju obrambne moči organizma pa pripomorejo tudi okoljski dejavniki (strupi iz okolja), psihični dejavniki (stres), prehrana (pomanjkanje cinka, magnezija), neredno gibanje, itd.


Za vzdrževanje obrambne moči organizma si lahko veliko pomagamo prav sami tako, da si naredimo različne pripravke, napitke, čaje, ali pa uživamo prehrambena dopolnila. Za krepitev imunskega sistema si lahko pomagamo s prehranskimi dopolnili iz podjetja Bitax d.o.o.: ImunEffect (vsebuje odlično sestavo z beta glukanom, bioflavonoidi, cinkom in vitaminom C), Aloe vera sok (vsebuje koščke gela aloe vere), Noni sok (100% naravni brez dodane vode in prihaja iz Tahitija), Energy Spektrum Q10 (vitamini in minerali za odrasle), Marsovci (otroški vitamini in minerali), Vitamin C (žvečilne tablete za odrasle) in drugi izdelki. Prehransko dopolnilo lahko kupite na spletnih straneh ali v lekarni.

Zdrav imunski sistem je vaš največji promotor za dobro počutje in delo, ki ga vsak dan opravljate. Zato ga okrepite z naravnimi prehranskimi dopolnili iz podjetja Bitax!


Vabljeni v spletno trgovino Bitax!