Kapsule za hujšanje - do vitke postave brez trudaIzdelki za zdravo hujšanje

Kapsule za hujšanje kot prehransko dopolnilo pomagajo pri izgubi telesne teže. Uravnavajo apetit, pospešujejo metabolizem in omogočajo hitro porabo maščobe. Med izdelki za hujšanje najdemo tudi čaje, napitke in obliže, ki so tako kot kapsule za hujšanje idealna rešitev za vse, ki si želijo na preprost način znebiti odvečnih kilogramov.


Mnogi se ne zavedajo, da izdelki za hujšanje nudijo le delno rešitev za trajno uravnavanje telesne teže. Za uspešno, predvsem pa zdravo hujšanje sta najpomembnejši urejena in uravnotežena prehrana v kombinaciji z redno telesno vadbo. Z gibanjem in zdravo prehrano boste kurili maščobe, zraven pa krepili mišice. Ko vam enkrat uspe pokuriti maščobo, morate mišice graditi, da bo vaše telo napeto in lepo oblikovano.


Pravilno prehranjevanje lahko kot prehransko dopolnilo seveda vsebuje tudi izdelke za hujšanje. Vendar pa moramo za primerno telesno težo skrbeti tudi z rednimi obroki v pravilni sestavi in v pravilnih količinah. Za učinkovito izgubo telesne teže je primerna katerakoli vadba - pomembno je le, da je ta redna, dosledna in dovolj intenzivna.

Prehranska dopolnila in živila za hujšanje v spletni trgovini Bitax

Izdelki za hujšanje kot prehransko dopolnilo

Kot že ime pove, so prehranska dopolnila snovi, katerih namen je dopolnjevanje običajne prehrane in ne zdravljenje ali preprečevanje bolezni. Največkrat vsebujejo vitamine, rastlinske izvlečke ali druge snovi, za katere je preverjeno, da nimajo škodljivih učinkov na telo. Prehranska dopolnila delimo v več glavnih skupin. Poleg vitaminov in mineralov so tu še antioksidanti, ki so namenjeni povečevanju fizične moči, povečanju spominskih sposobnosti in boljši koncentraciji, izboljšanju kakovosti in videza kože, pospešitvi in ureditvi prebave, preprečevanju in omiljenju uroloških okužb, uravnavanju imunskega sistema ter povečevanju odpornosti proti različnim povzročiteljem bolezni.


Na slovenskem tržišču je moč dobiti različna prehranska dopolnila, ki so v pomoč pri hujšanju. Mnoge med njimi najdemo tudi v spletni trgovini podjetja Bitax d.o.o., ki je uvoznik in distributer za prehranska dopolnila in živila ter kozmetične izdelke. V splošnem lahko izdelke za hujšanje razdelimo v:

  • zaviralce prevzema ogljikovih hidratov iz hrane (t. i. carb-blockerji),
  • zaviralce apetita,
  • pospeševalce razgradnje telesnih maščob (t. i. fat-burnerji, med katerimi je najbolj poznan karnitin),
  • pospeševalce metabolizma in
  • lovilce maščob iz hrane (hitoksan, vlaknine).


Do vitke postave brez truda - med številnimi izdelki za hujšanje spletne trgovine Bitax izberite kapsule za hujšanje kot prehransko dopolnilo.

Vabljeni na našo spletno stran!

Bitax d.o.o. | Kapsule za hujšanje, izdelki za hujšanje, prehransko dopolnilo - povezave do naše spletne strani: