Glukozamin kapsule - prehransko dopolnilo za obnovitev hrustanca v sklepihChondro PLUS za sklepe

Glukozamin kapsule so prehransko dopolnilo, ki ga uporabljamo pri vnetih in obrabljenih sklepih. Glukozamin je naravna snov, ki je prisotna v celicah hrustanca. Ker ga naše telo ne proizvaja dovolj, z leti pa se tvorba glukozamina zmanjša, je v sklepu posledično manj hrustanca. Uživanje dodatnega glukozamina v obliki glukozamin kapsule spodbuja novo tvorbo hrustanca in obenem zavira njegovo škodljivo razgradnjo, ki bi lahko privedla napredovanja osteoartroze. Glukozamin kapsule tako pozitivno vplivajo na delovanje sklepov, zmanjšujejo bolečino in izboljšujejo gibljivost prizadetih sklepov.


Če telo ne proizvede dovolj glukozamina, pa obraba sklepov napreduje, zaradi izločanja sklepne tekočine pa lahko pride celo do otekanja sklepov. Sklep postane vse manj gibljiv, to težavo pa lahko spremljajo tudi bolečine. S starostjo se odstotek sklepne obrabe še poveča in v končni fazi hrustanec lahko celo popolnoma izgine, kosti pa se začnejo drgniti druga ob drugo. Zato je pomembno, da bolezen čim prej prepoznamo in temu primerno ukrepamo.

Glukozamin kapsule za sklepe v trgovini Bitax


Glukozamin kapsule so le eno od številnih prehranskih dopolnil za naravno zdravljenje artritisa. V zadnjih letih se je med sodobnimi oblikami zdravljenja artritisa močno razširila tudi hialuronska kislina za sklepe.

Obraba sklepov - hialuronska kislina za obrabljene sklepeArthroStop za obrabljene sklepe

Hialuronska kislina je ena izmed pomembnejših naravnih sestavin hrustančne medceličnine in je kot taka naravna sestavina hrustanca. Najdemo pa jo tudi v tekočinah v očeh. Mnogi uporabljajo hialuronsko kislino za lajšanje sklepne obrabe, saj zmanjšuje vnetje, lajša bolečine, obnavlja zaloge tekočine v sklepih in ščiti pred poškodbami hrustanca.


Z vbrizgavanjem hialuronske kisline v sklep skušamo popraviti njeno pomanjkanje v hrustancu. Gre za zelo viskozno bistro tekočino, ki izboljša gladkost in mehanične lastnosti obrabljenega hrustanca in tako upočasni napredovanje obrabe.


Hialuronska kislina je nujno potrebna za zdrave in gibljive sklepe in za vezno tkivo, skrbi pa tudi za to, da koža ostaja zdrava, mladostna in napeta.

Privoščite vašim sklepom naravno zdravljenje - izberite glukozamin kapsule. Odlično dopolnilo kapsulam je tudi hialuronska kislina za sklepe. Vabljeni v našo spletno trgovino, kjer so vam na voljo različna prehranska dopolnila in kozmetični izdelki.

Bitax d.o.o. | Glukozamin kapsule, hialuronska kislina za sklepe, obraba sklepov - povezave do naše spletne strani: