Pošlji povpraševanje

Cevni stenski radiatorji po naročilu

Radiatorji po naročilu, ki so izključno cevni stenski radiatorji, so dobavljivi v številnih različnih barvah. Različne barve so lahko tudi vsi ostali radiatorji po meri.

Radiatorji po meri

Barve

Barve radiatorjev izberite glede na barvo pohištva ali ploščic v vaši kopalnici kopalnici. Naj se cevni stenski radiatorji barvno ujemajo, pri tem pa lahko uporabite enako barvo, njen odtenek ali kontrast. Radiatorji po meri se barvajo z barvami po RAL lestvici. Barvno prilagojeni kopalniški radiatorji bodo v vaše prostore vnesli skladnost.

IZDELAMO VAM RADIATOR PO VAŠI MERI IN OKUSU

Estetika

Radiatorji po naročilu so izrazito estetsko oblikovani. Stenski cevni radiatorji se oblikujejo tudi tako, da se v celoti skladajo z vašim prostorom in z oblikami v njem. Vse, kar zahtevajo, je, da oblika ostaja takšna, da voda nemoteno kroži v njih. Radiatorji po naročilu imajo skoraj neomejeno število izvedb.

Barve radiatorjaEstetika radiatorjaDimenzije radiatorja

Dimenzije

Radiatorji po meri se naredijo tako, da se dimenzijsko povsem prilagodijo vašemu prostoru. Tako izdelani stenski radiatorji so recimo zelo primerni za mansardna stanovanja, saj vam vrh lahko naredimo pod ustreznim kotom. Pritrdijo se lahko na iste priključke, kjer so bili priključeni prejšnji. Možnosti, ki jih imate z radiatorji po naročilu je torej ogromno, od izbire barv in oblik, ki jih ponujajo radiatorji A-LINE ali CLASSIC, pa vse do umetniškega pridiha, ki ga dajejo radiatorji QUADRO ali EXCLUSIV.