Pošlji povpraševanje

Ogrevanje kopalnice z vrhunskimi radiatorji Bial

Najenostavnejši in najpogostejši način za ogrevanje kopalnice predstavljajo radiatorji, saj skoraj ne potrebujejo vzdrževanja. Kopalniški radiatorji so priključeni na sistem centralnega ogrevanja ali bojlerja, na električno omrežje pa so priključeni električni kopalniški radiatorji. Zrak zaradi vročega medija intenzivno kroži, večji del toplote pa se zadržuje v zgornjih plasteh prostora. Radiatorji za kopalnico so zasnovani tako, da zavzamejo čim manj prostora, po zaslugi sodobnega dizajna in visokokakovostnih materialov pa so kopalniški radiatorji izvirna in uporabna dekoracija vsake kopalnice.

Ogrevanje kopalnice z radiatorji je postalo priljubljeno tudi zaradi cevnih radiatorjev. Ti so največkrat sestavljeni iz dveh ali več vodoravno ali navpično postavljenih cevi, pri čemer so spoji praviloma varjeni. Poleg lepega dizajna jih odlikujejo tudi visokokakovostni materiali, elegantna barva in visok sijaj. Zaradi svoje oblike je cevni radiator primeren tudi kot obešalo za brisače, hkrati pa lahko na njem sušimo perilo.

Kopalniški radiatorji

Kopalniški radiatorji - cevni radiator Bial tudi dekorativno pohištvo

Cevni radiatorji Bial niso le elementi za radiatorsko ogrevanje kopalnice, ampak so tudi dekorativno pohištvo, saj jih odlikujejo funkcionalnost, praktičnost in izjemna eleganca. S svojimi domiselno ukrivljenimi linijami ter širokim spektrom barv in dimenzij bo cevni radiator Bial tudi v vaši kopalnici poskrbel za prijetno vzdušje in svežino prostora. Obenem pa vam bodo kopalniški radiatorji Bial zagotovili popolno svobodo pri opremljanju kopalnice.

Za radiatorsko ogrevanje kopalnice so vam na voljo zelo različni modeli kopalniških radiatorjev, ki bodo zadostili še tako zahtevnemu okusu. Če v naši pestri ponudbi ne boste našli pravega radiatorja za vašo kopalnico, pa vam nudimo tudi možnost izdelave radiatorja po meri. Takšen edinstveni izdelek se bo zagotovo zlil z opremo vaše kopalnice, hkrati pa zadostil zahtevam prostora.

Cevni radiator

Za ogrevanje kopalnice najbolj priljubljeni radiatorji iz linije CLASSIC

Med najbolj priljubljenimi je cevni radiator za kopalnico CLASSIC, ki ga odlikujejo nevsiljiv minimalizem ravnih cevi, ujemanje z vsako kopalniško opremo ter ugodna cena. V naši ponudbi pa so tudi cevni kopalniški radiatorji A-LINE, ALTA, EXCLUSIVE in QUADRO. Radiatorji linije A-LINE se s svojo svežo obliko in prefinjenim dizajnom podajo v čisto vsak prostor. Zelo malo prostora zasede cevni radiator iz linije ALTA, saj ga sestavljajo navpične cevi D-profila, ki ne potrebujejo velike vgradne globine. Linija EXCLUSIVE prinaša razkošje zaobljenih cevnih lokov, za prestižni vtis pa priporočamo cevne radiatorje QUADRO.

Naj cevni kopalniški radiatorji Bial poskrbijo za učinkovito ogrevanje vaše kopalnice. Vabljeni na našo spletno stran!

Bial d.o.o. | Ogrevanje kopalnice, kopalniški radiatorji, cevni radiator - povezave do naše spletne strani: