Pošlji povpraševanje

Električni grelec za kopalniški radiator za ogrevanje izven kurilne sezone


Električni grelec za kopalniški radiatorV času pred kurilno sezono in po njej se lahko odločite tudi za ogrevanje kopalniških in sanitarnih prostorov na elektriko. Električno ogrevanje velja za enostavno, varčno in ekološko rešitev za ogrevanje vašega doma.

Električni grelec za kopalniški radiator je namenjen vgradnji v cevne kopalniške radiatorje (lojtre). Takšni grelci so opremljeni z elektronskim termostatom in večstopenjsko nastavitvijo temperature. Električni grelci pripomorejo k manjši porabi energije, njihova montaža je hitra, upravljanje pa enostavno in ne zahteva dodatnega vzdrževanja. Električni grelec za radiator v okolico učinkovito in koncentrirano oddaja topel zrak. Iz okolice ne jemlje kisika in deluje brez hrupa. Električni grelci so uporabni povsod, kjer obstaja električni priključek. Še posebej primerni pa so za objekte, kjer ni urejenega toplovodnega ogrevanja - na primer na vikendu ali v garaži. Temperatura je nastavljiva in jo je mogoče uravnavati s pomočjo termostata.


Seveda pa je možno tudi samo električno ogrevanje radiatorja. Tak način ogrevanja se najpogosteje uporablja v primeru, kadar prostor ogrevate le preko talnega ogrevanja. Električni radiator bo tako dobrodošel za sušenje brisač.


Električni grelciRadiator Bial pa lahko namestite tudi v prostore, kjer ni centralnega ogrevanja, saj vam ponujamo izvedbo električnih radiatorjev z že vgrajenim električnim grelcem različnih moči, z večstopenjsko regulacijo.

Vrhunski električni grelci Bial za ekonomično, praktično in varčno ogrevanje
Električni grelec za kopalniški radiator Bial je lahko enostavne izvedbe ali pa je programiran. Na voljo so različne oblike, velikosti in stopnje ogrevalnih moči. Večstopenjsko regulacijo omogočajo električni grelci moči 600W, 800W in 1000W.


Grelec za radiator Bial ponuja različne možnosti uravnavanja toplote:

  • 5-stopenjsko kontrolo toplotne moči: električni grelec za kopalniški radiator vklopimo s pritiskom na katerokoli tipko (+ ali -), prižge se indikator vklopa oz. ustreznega temperaturnega nivoja gretja (1-5); grelec za radiator izklopimo s tipko izklop;
  • centralno regulacijo radiatorja, ki omogoča kontrolo delovanja grelca preko skupnega sobnega termostata; radiator tako vzdržuje želeno temperaturo v prostoru;
  • 2-urno polno delovanje, ki omogoča vklop grelca na maksimalno moč gretja (59°C - peta stopnja gretja) za časovno periodo 2 uri; po preteku dveh ur se naprava vrne v stanje pred pritiskom omenjene tipke.

Obiščite našo spletno stran, kjer si lahko ogledate ponudbo vrhunskih radiatorjev in električnih grelcev.

Vabljeni!

Bial d.o.o. | Električni grelec za kopalniški radiator, električni grelci, grelec za radiator.