Pošlji povpraševanje

Varčni električni radiatorji

Največ toplote za kar najmanjšo porabo električne energije

Podjetje Bial d.o.o. je družinsko podjetje, ustanovljeno leta 1995. Ukvarjamo se z izdelavo vodnih in električnih radiatorjev najsodobnejših linij, ki so energetsko varčni, praktični, izredno kakovostni in privlačni na pogled. Časi, ko smo grelna telesa skrivali, so mimo. Ponosni smo, da ustvarjamo vrhunske izdelke, za katere se je odločilo že preko 300.000 kupcev. V številnih letih delovanja na področju izdelave radiatorjev smo pridobili marsikatero izkušnjo in poželi mnogo pohval na račun naših vodnih in električnih stenskih radiatorjev. Vendar pa ne želimo sedeti na lovorikah. Zelo zavzeto sledimo smernicam na področju oblikovanja električnih radiatorjev, ki jih poleg modernih linij odlikuje tudi uporaba najnovejše tehnologije. Prav ta zagotavlja uporabniku izredno varčno delovanje električnega stenskega radiatorja. Ker izdelujemo radiatorje po naročilu, se bodo ti popolnoma prilegali vašemu prostoru in se barvno skladali z ostalo opremo. Dimenzije, barve in obliko radiatorja prilagodimo vašim željam in zahtevam. Ker je izdelkom po meri zelo težko določiti končno ceno, se lahko o tem enostavno posvetujete z nami preko elektronskega povpraševanja ali telefona. Za dodatna pojasnila o varčnih električnih radiatorjih iz naše ponudbe smo vam vedno na voljo.

Električni grelci

Električni grelci in radiatorjiElektrično ogrevani kopalniški radiatorji Bial z vgrajenimi električnimi grelci omogočajo ogrevanje tudi izven kurilne sezone. Takšni električni grelci so nepogrešljivi spomladi in jeseni, ko nas narava še vedno rada preseneti s hladnimi dnevi, kljub temu pa si želimo, da bi bila kopalnica topla. Električni grelci so primerni tudi za objekte, ki nimajo urejenega toplovodnega ogrevanja, kot so garaže in vikendi. Grelci imajo vgrajene številne možnosti kontrole ogrevanja, kot so 5-stopenjska kontrola toplotne moči, centralna regulacija radiatorja (kontrola preko skupnega sobnega termostata) in 2-urno polno delovanje (delovanje na maksimalni moči ogrevanja za 2 uri). S pomočjo električnega grelca bo vaš električni radiator topel, ko boste to potrebovali.

Bial radiatorji - ko radiatorji postanejo umetnine.

Bial d.o.o. | Električni radiator, električni grelci, električni stenski radiator, varčni radiator - povezave na našo stran: