Pošlji povpraševanje

Čas zastarelih, neuglednih radiatorjev je mimo!

Moderni cevni radiatorji za kopalnice so več kot samo grelni element

Cevni stenski radiatorji za kopalniceKopalniški cevni radiatorji so že kar nekaj časa najbolj priljubljen način ogrevanja kopalnic, saj nam prihranijo kar nekaj prostora v kopalnici, kjer je običajno potrebno premišljeno razporediti posamezne elemente. V številnih kopalnicah tako najdemo bele cevne radiatorje, ki so primerni tudi za sušenje mokrih brisač. Vendar se svet stenskih cevnih radiatorjev ne konča pri običajnem belem cevnem radiatorju. V podjetju Bial d.o.o. si drznemo iti korak dlje in raziskovati najnovejše trende na področju oblikovanja radiatorjev. Menimo, da so cevni radiatorji za kopalnice več kot samo element, ki prinaša toplino v prostor. V kolikor se boste odločili za eleganten radiator iz naše linije, vam zagotavljamo, da bo cevni radiator služil tudi kot dekorativni element. Porušite ustaljene predstave o dolgočasnih radiatorjih, ki so zgolj nujnost v kopalnici. Prepričani smo, da boste po ogledu naše ponudbe gledali na cevne stenske radiatorje povsem drugače.

Sveže ideje in kreativnost

Dovolite, da vam predstavimo nekaj utrinkov iz naše ponudbe cevnih radiatorjev za kopalnice...

A-Line Collection: Kromirana izvedba, prefinjen dizajn, primerni tudi za večje prostore. Možnost izbire zaključne maske (ogledalo, barvni aluminij, steklo, les,...).

Classic Collection: Za vse ljubitelje klasičnih linij in minimalizma, ki pa vseeno želijo nekaj več. Kopalniške cevne radiatorje iz te kolekcije odlikuje tudi ugodna cena.

Alta Collection: Cevni radiatorji iz te linije zavzamejo malo prostora in so zelo prilagodljivi za montažo. Moderen dizajn, ki doda prostoru kanček prefinjenosti.

Exclusive Collection: Kot že samo ime pove, so cevni radiatorji za kopalnice iz te kolekcije nekaj posebnega, ekskluzivnega. So drzni, inovativni, oblikovani v skladu s sodobnimi smernicami. Z lahkoto lahko rečemo: več kot samo stenski radiatorji.

Quadro Collection: Ko cevni radiator za kopalnico postane umetnina. Brez zadržkov lahko trdimo, da se v kopalniških radiatorjih iz te kolekcije funkcionalnost in prefinjena estetika popolno združujeta.

Dodatki: Za nadgradnjo in še večjo funkcionalnost radiatorjev. V tem sklopu boste našli grelce in različne nosilce.

Ker slika pove več kot besede, vas vljudno vabimo, da obiščete našo stran in si ogledate naše bogato ponudbo. Za vse dodatne informacije smo vam vedno na voljo.

Bial d.o.o. | Cevni radiatorji za kopalnice, kopalniški cevni radiatorji cena, stenski radiatorji - povezave na našo stran: