Pošlji povpraševanje

Kopalniški radiatorji ogrevajo prostor in služijo kot dekorativni element

Kopalniški radiatorji podjetja BIAL so elegantna rešitev za ogrevanje kopalnice. Prostor ogrevajo, na njih lahko sušimo brisače in perilo, hkrati pa služijo kot dekorativni element. Radiatorji za kopalnice so zasnovani tako, da zavzamejo čim manj prostora, še vedno pa se ujemajo z ambientom prostora. Zaradi različnih možnosti priključitve na ogrevalni sistem so primerni tako za novogradnje kot tudi za vgradnjo v obstoječo kopalnico. Kopalniški cevni radiator BIAL odlikujejo čiste in elegantne linije ter širok spekter barv in dimenzij, zaradi česar se lahko prilagodi vsakemu okolju. Naši kopalniški cevni radiatorji vam zagotavljajo popolno svobodo pri opremljanju vaše kopalnice.

Kopalniški radiatorji

V podjetju BIAL ves čas razvijamo nove izdelke in tehnološke rešitve. Trudimo se, da bi v enem izdelku združili eleganten dizajn in funkcionalnost. Zahvaljujoč sodobnim tehnološkim postopkom proizvodnje so kopalniški radiatorji BIAL izdelek vrhunske kakovosti in dolge življenjske dobe. Kakovost naših izdelkov odraža tudi pridobljeni francoski znak kakovosti NF.

Kopalniški radiatorji - cenik na voljo na spletni strani

Našo ponudbo radiatorjev za kopalnico sestavljajo različni modeli, nudimo pa vam tudi možnost izdelave radiatorja po meri. Vaš kopalniški cevni radiator bo tako edinstveni izdelek, unikat, ki se bo zagotovo zlil z opremo vaše kopalnice. Kopalniški radiatorji po meri so rezultat vaših zahtev in želja, od njih pa je odvisna tudi končna cena. Naš cenik na spletni strani sicer ne navaja cen izdelkov po meri, zato vam svetujemo, da nas obiščete.

Kopalniški cevni radiator - odlična izbira za vsak prostor

Kopalniški cevni radiatorKopalniški cevni radiatorji BIAL so odlična izbira za vsak prostor, saj so funkcionalni, praktični in izjemno elegantni. Našo ponudbo radiatorjev za kopalnico sestavljajo različne kolekcije. Med najbolj priljubljenimi so cevni radiatorji linije CLASSIC, ki se ponašajo z nevsiljivimi ravnimi cevmi, ki se skladajo z vsako kopalniško opremo, in ugodno ceno. A-LINE kolekcija se s svojo svežo obliko in prefinjenim dizajnom poda v vse prostore. Linija v krom izvedbi je videti še bolj elegantna. Linijo radiatorjev ALTA odlikujejo navpične cevi elegantne oblike D-profila. Zaradi majhne vgradne globine zavzamejo zelo malo prostora. Odlična rešitev za drugačne oblike prostorov so lahko kopalniški radiatorji EXCLUSIVE, ki prinašajo razkošje zaobljenih cevnih lokov. Če želite vašemu prostoru dodati povsem sofisticirane elemente, pa vam priporočamo linijo QUADRO, ki bo poskrbela za prestižen vtis.

Kopalniški radiatorji BIAL - izvirna in uporabna dekoracija vaše kopalnice. Obiščite našo spletno stran in si oglejte našo bogato ponudbo. Katalog, v katerem boste našli radiatorje vseh oblik, dimenzij in barv, dopolnjuje tudi cenik.

Bial d.o.o. | Kopalniški radiatorji cenik, kopalniški cevni radiator.