Pošlji povpraševanje

Cevni radiatorji QUADRO

Stenski cevni radiatorji QUADRO imajo neverjetno sposobnost, da spremenijo in polepšajo prostor čisto po željah vsake stranke posebej. Sestavljeni so iz kombinacije kvadratnih cevi in stekla, ogledala ali celo umetniške slike, izdelani pa so izključno po naročilu. Cevni radiatorji QUADRO so zares sami po sebi umetniška dela in lahko dopolnijo prostor ter mu dajo finalno noto prefinjenosti, ob tem pa ne izgubijo svoje funkcionalnosti ogrevanja prostora.

Cevni radiatorji QUADRO

STENSKI RADIATOR QUADRO - PODROBNOSTI IN NAROČILO


QUADRO so izključno radiatorji po naročilu, zato bodo kot kvadratni stenski radiatorji (na kar nakazuje že njihovo ime), umetniško dopolnili vaše prostore. Prednost imajo je v tem, da boste umetniško žilico lahko dokazali kar sami. Cevni radiatorji QUADRO so namenjeni zahtevnejšim kupcem, ki veliko dajo na eleganco prostorov, ki se kaže v vseh detajlih. Izgledajo lahko kot slika ali ogledala. Pokličite nas in nam zaupajte vaše želje, mi pa bomo radiator po naročilu izdelali v najkrajšem možnem času.

Stenski radiatorji QUADRO

Stenski radiatorji QUADRO niso primerni le za kopalnice, temveč lahko doprinesejo prav vsakemu prostoru, tudi hodnikom, predprostorom, garderobnim prostorom in drugje. Pri tej liniji izdelkov lahko stranka sama izbere obliko, barvo, izvedbo stekla, ogledala ali slike, cevni stenski radiatorji QUADRO pa tako zasijejo v vsej svoji lepoti.