Pošlji povpraševanje

Stenski radiatorji - cevni so najbolj priljubljena izbira za kopalnice

Stenski radiatorji so še vedno najbolj priljubljen način ogrevanja kopalnic. Vodni so priključeni na sistem centralnega ogrevanja ali na bojler, električni pa na električno omrežje. Vsem je skupno, da so zasnovani tako, da zavzamejo čim manj prostora. Po zaslugi sodobnega dizajna in visokokakovostnih materialov kopalniški radiator danes predstavlja tudi izvirno in uporabno dekoracijo vsake kopalnice.
Najbolj priljubljeni so zagotovo cevni radiatorji (lojtre), ki jih zaradi posebne oblike lahko uporabimo kot držalo za brisače, na njih pa lahko sušimo tudi perilo. Cevni stenski radiatorji za kopalnice BIAL se ponašajo s čistimi in elegantnimi linijami, ki vam puščajo popolno svobodo pri opremljanju vaše kopalnice. Na voljo so različni modeli, vsak izmed njih pa se zlil s še tako zahtevnim prostorom. Še posebej je priljubljen cevni radiator za kopalnice iz linije CLASSIC - marsikoga navdušita tako ugodna cena kot nevsiljiv minimalizem ravnih cevi, ki se ujema z vsako kopalniško opremo.

Stenski cevni radiator

Za varčno in okolju prijazno ogrevanje izberite električni stenski radiator

S svojimi izdelki in tehnološkimi rešitvami želimo v podjetju Bial prispevati k prijetnemu in zdravemu življenjskemu okolju, za kar poskrbijo tudi naši varčni stenski radiatorji na elektriko. Električni stenski radiator je namreč zasnovan tako, da med delovanjem porabi čim manj energije, zato uporabniku zagotavlja nižje stroške ogrevanja. Obenem pa predstavlja tudi manjšo obremenitev okolja.
Visokokakovostni in funkcionalni električni radiatorji Bial bodo estetsko dopolnili prav vsak prostor, kamor jih boste namestili. Njihova montaža je hitra, upravljanje enostavno, dodatnega vzdrževanja pa ne zahtevajo. Našo ponudbo dopolnjujejo tudi stenski radiatorji z že vgrajenim električnim grelcem, ki jih lahko namestite v prostore, kjer ni centralnega ogrevanja - na primer na vikendu ali v garaži. Grelci so opremljeni z elektronskim termostatom in večstopenjsko nastavitvijo temperature.

Če v naši pestri ponudbi ne boste našli pravega radiatorja za vašo kopalnico, vam ga bomo izdelali po meri. Tako boste dobili edinstven radiator za kopalnice, ki se bo zagotovo ujemal s preostalo opremo v prostoru. Ker so stenski radiatorji po meri rezultat vaših želja, je od njih odvisna tudi končna cena. Naš cenik, ki ga najdete na naši spletni strani, ne navaja cen za izdelavo po meri, zato vam svetujemo, da nas obiščete.

Bial d.o.o. | Cevni stenski radiatorji so zelo primerni za uporabo v kopalnicah.