Pošlji povpraševanje

Kopalniški radiatorji obešalniki so elegantna in praktična rešitev

Kopalniški radiatorji obešalniki so prava rešitev. Se vam pogosto dogaja, da se brisače nočejo in nočejo posušiti? Ali pa, da zmanjka prostora na vrvi za obešanje perila, vi pa nujno potrebujete hitro suhe nogavice ali majico, da se lahko odpravite v telovadnico? Radiatorji obešalniki so elegantna in praktična rešitev za tovrstne zagate. Na voljo so kot elegantni sušilni loki ali pa kot kopalniški radiatorji zanimivih oblik in razgibanih ročk.

FUNKCIONALNI IN ESTETSKO DOVRŠENI OBEŠALNIKI

Radiatorji obešalniki BIALRadiatorji obešalniki BIAL so kot nalašč za majhne prostore, kjer ni sušilnega stroja ali prostora za sušilno stojalo. To dilemo danes rešujejo cevni radiatorji oziroma lahko bi rekli sušilni radiatorji. Sušilni radiatorji obešalniki omogočajo, da so vaše brisače in perilo vedno suhi, predvsem pa prijetno topli. Popestrili bodo starejše prostore in se lepo vključili v nove in moderne prostore. Pri nas so vam na voljo v najrazličnejših oblikah in barvah. Dobite jih lahko v linijah CLASSIC, QUADRO in A-LINE. Sušilni radiatorji, električni ali vodni, so pri nas preprosto najboljši.

Obešalniki se enostavno pritrdijo na katere koli cevne radiatorje iz linij CLASSIC ali A-LINE in so na voljo v različnih izvedbah. Prav tako jih je moč dobiti v številnih barvah, da so lahko barvno usklajeni s celotno podobo radiatorja.

Cevni radiatorji v kombinaciji z obešalniki podjetja BIAL d.o.o. tako postanejo pravi modni dodatki v vašem domu, obenem pa še vedno obdržijo vso funkcionalnost kot grelna telesa.

BIAL cevni kopalniški radiatorji kot sušilni radiatorji za kopalnice - več podrobnosti na spletni strani www.radiator.si.