Pošlji povpraševanje

Cevni kopalniški radiatorji CLASSIC - brezčasna eleganca

Kopalniški cevni radiatorji CLASSIC grejejo in sušijo. Radiatorji so lahko več kot samo to, saj lahko služijo tudi kot dovršen estetski element. Kaj je lepšega, kot da pridete v toplo in prijetno kopalnico, kjer vam elegantni in domiselno oblikovani cevni kopalniški radiatorji postrežejo s suhimi in toplimi brisačami ter perilom. Cevni radiatorji CLASSIC s svojimi čistimi oblikami, kot jih omogočajo le cevni radiatorji, poskrbijo, da kopalnica postane eleganten prostor, vendar vsekakor ne na račun funkcionalnosti ali grelnosti.

Kopalniški radiatorji CLASSIC so na voljo v številnih barvah in oblikah. Razgibali in dodatno popestrili bodo vaš izgled kopanice. Poleg tega bodo poskrbeli, da bodo vaše brisače vedno suhe in tople, ko boste, na primer, stopili izpod tuša. Lepo oblikovani cevni radiatorji CLASSIC bodo vsekakor dobro vplivali na vaše počutje, zato so odlična izbira za vse vrste kopalnic.

Cevni kopalniški radiatorji CLASSIC so na voljo v številnih dimenzijah ter v skoraj 200 različnih barvah, doda pa se jim lahko tudi dodaten grelnik in lepe nosilce za brisače.

Kopalniški radiatorji CLASSIC so na voljo v številnih različnih oblikah, da lahko zadostijo vsem potrebam in željam kupcev.

V kolekciji CLASSIC lahko izbirate med naslednjimi modeli

CLASSIC

Cevni radiatorji CLASSIC

EARTH

Cevni radiatorji EARTH

RONDO

Cevni radiatorji RONDO

WIND

Cevni radiatorji WIND

Podrobnosti posameznih modelov si lahko ogledate na naši uradni spletni strani.