Pošlji povpraševanje

Električni stenski radiatorji Bial so praktična in elegantna rešitev po vaši meri

V družinskem podjetju Bial se že skoraj 30 let ukvarjamo s proizvodnjo, prodajo in montažo radiatorjev. Naše vodilo je svojim strankam ponuditi kakovostne in praktične izdelke, ki bodo poleg tega tudi polepšali njihov dom. Naši vodni ali električni stenski radiatorji so izjemnih oblik, zato niso le funkcionalni, temveč tudi estetski predmeti - in če se v naši ponudbi ne najde niti en stenski radiator, ki bi vam popolnima ustrezal, vam izdelamo stenski radiator po vaši meri.

Stenski radiatorji

Zakaj so električni stenski radiatorji Bial pojem kakovosti in funkcionalnosti?

V podjetju Bial smo nenehno v stiku z najnovejšimi tehnološkimi rešitvami in svetovnimi trendi na področju ogrevalne tehnike. Tako svojim strankam zagotavljamo, da so naši vodni in stenski električni radiatorji vedno v koraku s časom in da pri proizvodnji uporabljamo najsodobnejše materiale in tehnike. Za radiatorje je dolgo veljalo, da je videz relativno nepomemben in se je večina preprosto sprijaznila z dejstvom, da so nujen del prostora, ki pa naj bo čim bolj neopazen in ga je treba pač sprejeti kot nekaj, kar k videzu ne pripomore ravno veliko. A z vrhunsko oblikovani stenski radiatorji Bial so tudi zaradi svojega videza tako izjemni: poleg svoje funkcije so tudi estetski predmeti, ki za razliko od 'klasičnih' radiatorjev videz prostora še nadgradijo.

Stenski radiator BIALStenski radiator po meri prostora

Individualizacija posameznih izdelkov je pomemben del naše ponudbe. Veseli smo, da lahko svojim strankam ponudimo izjemno pestro paleto izdelkov. Naši stenski radiatorji so na voljo v različnih oblikah in izvedbah, poleg tega pa si lahko sami izberete videz zaključne maske (les, steklo, ogledalo ...). Izbirate lahko med bolj neopaznimi cevnimi radiatorji manj vpadljivih oblik in izjemno oblikovanimi izdelki, ki so sami na sebi estetski predmet. Poleg tega pa svojim strankam nudimo tudi možnost, da so stenski radiatorji izdelani popolnoma po njihovi meri. Naši varčni radiatorji vas ne bodo nikoli pustili hladnih - v vsakem pogledu.