Pošlji povpraševanje

Cevni radiatorji - čiste in elegantne linije popestrijo vsak prostor

Cevni kopalniški radiatorCevni radiatorji BIAL v prostor vnesejo toploto, hkrati pa s svojo izvirnostjo delujejo kot dekorativni element. V podjetju Bial se zavedamo, da je poleg funkcionalnosti pri izbiri radiatorja pomembna tudi estetika, zato se cevni radiator za kopalnico BIAL ponaša s čistimi in elegantnimi linijami, ki vam puščajo popolno svobodo pri opremljanju vaše kopalnice. Širok spekter barv in dimenzij se prilagaja vsakemu okolju in prepričani smo, da bo kopalniški radiator iz naše bogate ponudbe zadostil še tako zahtevnemu okusu.

Družba BIAL je družinsko podjetje, ki se je s svežimi idejami in kreativnostjo razvilo v inovativno in moderno podjetje. Dolgoletne izkušnje in uporaba sodobnih tehnoloških postopkov zagotavljajo, da so naši cevni radiatorji vrhunske kakovosti. S svojimi izdelki in tehnološkimi rešitvami želimo prispevati k prijetnemu in zdravemu življenjskemu okolju. Različni modeli in izdelava po naročilu omogočajo, da se izdelki zlijejo z vsakim, še tako zahtevnim prostorom.

Cevni radiator za kopalnico CLASSIC med najbolj priljubljeni

Cevni kopalniški radiator linije CLASSIC odlikujejo nevsiljiv minimalizem ravnih cevi, skladnost z vsako kopalniško opremo in ugodna cena. Zato je takšen cevni radiator za kopalnico med najbolj priljubljenimi. V naši ponudbi pa so tudi cevni radiatorji A-LINE, ALTA, EXCLUSIVE in QUADRO.

Cevni radiatorji CLASSIC

A-LINE je kolekcija cevnih radiatorjev, ki se s svojo svežo obliko in prefinjenim dizajnom podajo v čisto vsak prostor. Če želite še več elegance, pa se lahko odločite za različico iz kroma. Linija ALTA ima navpične cevi elegantne oblike D-profila, ki ne potrebujejo velike vgradne globine, zato zavzamejo zelo malo prostora. Kopalniški radiator EXCLUSIVE je odlična rešitev za drugačne oblike prostorov, saj prinaša razkošje zaobljenih cevnih lokov. Za prestižen vtis pa bodo poskrbeli cevni radiatorji QUADRO.

Če med našimi radiatorji ne boste našli pravega zase, vam ga lahko izdelamo tudi po vaših željah. Prepričani smo, da se bo naš edinstveni cevni radiator za kopalnico popolnoma zlil z opremo vaše kopalnice, hkrati pa bo tudi ustregel zahtevam prostora.

Cevni radiatorji BIAL - že ob pogledu nanje vam bo postalo toplo.

Bial d.o.o. | Cevni radiatorji za kopalnico, kopalniški radiator.