Prevajanje besedil in uradnih dokumentov

Prevajanje besedil izvaja 577 vrhunskih prevajalcev, lektorjev in tolmačev. Prevajalska agencija Alkemist vam nudi prevajalske storitve v 110 jezikih. Npr.: prevajanje iz angleščine v slovenščino ali prevajanje v nemščino oziroma iz nemščine in v/iz številnih drugih svetovnih jezikov.


Prevajanje besedil - kakovosti ne podrejamo hitrosti

Prevajanje besedil po meri vaših želja, potreb in zahtev. V poslovnem okolju je hitra odzivnost zelo pomembna, zato poskrbimo, da je prevajanje dokumentov vedno odraz kakovosti in tudi hitrosti. Izobraženi prevajalci poskrbijo, da je prevajanje iz angleščine v slovenščino ali prevajanje iz nemščine v slovenščino vedno kakovostno, kot tudi oddano v roku dogovora. Naše vrhunske prevajalske storitve so vam na voljo vsak delavnik med 8. in 16. uro, če je potrebno tudi izven delovnega časa.


Kakovostne in raznolike prevajalske storitve

Prevajanje besedil in prevajanje dokumentov:


Dodatne prevajalske storitve

Prevajanje besedil vključuje brezplačen pregled vodje projektov in lekturo naravnega govorca, naj si gre za prevajanje v nemščino ali iz nemščine,iz angleščine v slovenščino itd. Lektor ali prevajalec, kateremu je dotični jezik materni jezik, omogoči, da se prevod besedila prilagodi kulturnim in poslovnim značilnostim okolja, v katerem bo prevod uporabljen.


Prevajanje dokumentov - izberite prevajalsko agencijo Alkemist

Prevajanje dokumentov in ostalih besedil uradne narave zahteva strokovnost in kakovost. Naj gre za prevajanje iz angleščine v slovenščino, prevajanje iz nemščine ali v nemščino - izbirate lahko med 110 jeziki - z nami boste izbrali kakovost, ki jo našim strankam zagotavljamo že devet let.