Zimske gume so del obvezne zimske opreme vozil

zimske gume z različnimi debelinami profilaAkcija zimskih gum je vedno dobra priložnost, da si zagotovite kakovostne zimskih gume po ugodni ceni. Svetujemo vam, da se pred nakupom oziroma menjavo vedno posvetujete s prodajalcem ali serviserjem, ki vam bo zanesljivo znal ustrezno svetovati, katere pnevmatike so najprimernejše za vas. Za zimske gume je pomembna globina profila, ki ne sme biti manjša od 3 mm, ne pozabite pa tudi na datum, do katerega morate letne pnevmatike zamenjati za zimske. Pri nas dobite tudi Michelin zimske gume, cenik vseh izdelkov pa je na voljo tudi na naši spletni strani.


Akcija za zimske gume v podjetju Vulkanizerstvo Furlan

Vas zanima cenik za zimske gume Michelin, Nokian in vse ostale znamke? Pri nas imamo na voljo pnevmatike različnih proizvajalcev, ki so vam na voljo tudi v spletni trgovini. Oglejte si našo ponudbo na spletni strani ali pa nas obiščite. Naši zaposleni vam bodo pomagali pri odločitvi, vam svetovali in vam povedali, katera akcija je na voljo za določene gume. Zimske pnevmatike so v zimskih mesecih namreč nujne za vsa vozila, tako osebna kot dostavna, tovorna, delovna, dvokolesnike in seveda tudi za avtobuse. Vse to imamo na voljo v naši trgovini, zato ste lahko brez skrbi. Zagotavljamo vam, da boste pri nas našli, kar potrebujete.


Nujna oprema in zimske gume za vsa vozila

Po zakonu (114. člen Zakona o varnosti cestnega prometa ) morajo biti vsa vozila od 15. novembra do 15. marca opremljena z zimskimi pnevmatikami oziroma ustrezno zimsko opremo. Pravilnik o zimski opremi vozil v cestnem prometu pa natančno določa, kakšna naj bo ta oprema. Zimske gume so del opreme, morajo pa imeti oznako M+S in najmanj 3 mm profila. Ker je lahko nakup pnevmatik kar precejšen zalogaj, vam je pri nas na voljo akcija, ki občutno znižuje cene za zimske gume Michelin in drugih proizvajalcev.

akcijske cene zimskih gum