Zimske pnevmatike - akcija Vulkanizertsva Furlan prinaša ugodne cene | Cenik na spletni strani

Zimske gume se zaradi posebne sestave in drugačne zmesi gume brez težav kosajo z zahtevnimi razmerami na cestah, ki jih prinaša zimski čas. Globina profila je v primerjavi z letnimi gumami večja, kar pripomore k lažjemu odvajanju vode, plundre in snega. Poleg tega imajo zimske pnevmatike večje število lamel, ki omogočajo, da je površina gume v kar največji meri v stiku s tlemi.


zimske gume po akcijskih cenahSlovenska zakonodaja z zakonom določa datum zamenjave na zimske pnevmatike, in sicer morajo biti od 15. novembra naprej vsi osebni avtomobili opremljeni z zimskimi pnevmatikami oziroma imeti v avtu snežne verige. Zakon kot obvezno zimsko opremo za osebna vozila določa 4 zimske gume z oznako M+S (Mud+Snow) z minimalno globino profila 3 milimetre. Dopušča pa tudi 4 letne gume z minimalno globino profila 3 milimetre in snežne verige ustrezne velikosti v priboru. Vse 4 pnevmatike za zimske razmere morajo biti enake zgradbe, vrste in velikosti, na isti osi pa morajo biti avtomobilske gume istega proizvajalca, profila, nosilnosti in hitrostnega razreda.

URGIRAJTE PREJ IN NE ZAMUDITE DATUMA MENJAVE PNEVMATIK

Pri nakupu avtomobilskih pnevmatik, tako letnih kakor zimskih, ni vedno smiselno gledati na razlike v ceni. Pnevmatike so namreč edini stik vozila s cestiščem, zato je nujno, da so čim bolj kakovostne. Vulkanizertsvo Furlan vam vrhunske zimske pnevmatike lahko ponudi po ugodni ceni. Cenik popustov, ki si ga lahko ogledate na naši spletni strani, vas bo prepričal, da gresta pri nas kakovost in cena z roko v roki.

zimske pnevmatike Vulkanizerstva Furlan

Pnevmatike različnih blagovnih znamk - najboljše zimske gume

Pri Vulkanizertsvu Furlan lahko dobite zimkse pnevmatike različnih priznanih svetovnih proizvajalcev. Test priznanih avtomobilističnih zvez in revij dokazuje, da lahko med pnevmatikami Bridgestone, Dunlop, Firestone, Goodyear, Pirreli, Sava in Toyo najdete resnično najbolj primerne za vaš tip vozila in način vožnje.

Razmišljate o nakupu kakovostnih zimskih avtomobilskih pnevmatik po ugodni ceni? Potem je Vulkanizerstvo Furlan pravi naslov za vas. Naša posebna akcija zimskih gum vam namreč omogoča lep prihranek pri nakupu blagovnih znamk Nokian, Hankook, Imperial, Michelin, Fulda, Debica inKormoran. Višina popusta je za vsako blagovno znamko drugačna, zato vam svetujemo, da obiščete našo spletno stran in preverite naš cenik za zimske pnevmatike.