zimske gume

Zimske gume naj bodo kakovostne in zanesljive

Prihaja čas, ko bo treba na naše jeklene konične ponovno namestiti zimske gume. Datum, do katerega je treba to storiti, je 15. november, saj od takrat naprej po zakonu velja, da morajo biti vsa vozila opremljena z zimsko opremo. Sem seveda spadajo tudi gume - zimske ali zimsko-letne. Zakon tudi pravi, da je treba takšno opremo imeti na avtomobilu do 15. marca oziroma dokler to zahtevajo vremenske razmere. Vulkanizerstvo Furlan vam nudi zimske gume po ugodni ceni, cenik lahko najdete tudi na naši spletni strani, kjer si lahko ogledate tudi, kakšne ugodnosti vam omogoča trenutna akcija za zimske gume.

Vulkanizerstvo Furlan - akcija za zimske gume

Od sredine novembra do sredine marca morate na svojem avtomobilu imeti zimske gume, ki bodo avtomobilu zagotovile ustrezen oprijem. Kakšne pnevmatike potrebujete, se lahko pogovorite tudi z našimi prodajalci. Izbirate lahko med številnimi proizvajalci, kot so Debica, Dunlop, Fulda, Goodyear, Imperial, Sava, Kormoran in Michelin. Trenutno za zimske gume velja akcija, ki vam omogoča nakup zimskih pnevmatik 20% ceneje, kar pomeni, da boste kakovostne gume (zimske) dobili po še ugodnejši ceni. Ne čakajte na zadnji trenutek pred rokom menjave gum, ampak si že danes zagotovite prava 'obuvala' za vaš avto, saj boste le tako varni tudi v zimskem času in v zimskih razmerah na cesti.

POTREBUJETE TRAKTORSKE GUME?

Le ustrezne zimske gume zagotavljajo varnost

zimske gume akcijaZa zimske gume mora biti globina profila vsaj 3 milimetre. Če smo natančnejši, po Zakonu o varnosti cestnega prometa za zimsko opremo na avtu veljajo ali 4 zimske gume z oznako M + S in 3-milimetrskim profilom ali pa letne pnevmatike z enakim profilom in pripadajočimi snežnimi verigami za pogonski kolesi. Lahko si ogledate ponudbo in cenik Vulkanizerstva Furlan in se sami prepričate, da naša akcija prinaša kupcem izjemno ugodne cene za pnevmatike različnih proizvajalcev, s katerimi boste vso zimo varno in zanesljivo vozili, kjerkoli boste želeli.

Vabimo vas, da obiščete našo spletno stran in si zagotovite pravočasno menjavo gum!

Več na:https://www.vulkanizerstvo-furlan.si/