zimske gumeZimske gume - cenik z znižanimi cenami

Pred vsako zimsko sezono je smiselno pogledati, ali so vaše stare zimske pnevmatike še v ustreznem stanju. Če se izkaže, da so že preveč izrabljene, boste morali poskrbeti za nove zimske gume, katerih globina profila je najmanj 3 milimetre. Cena zimske avto gume (cenik je na spletni strani) je odvisna od njenih dimenzij in drugih značilnosti. Trenutno vam nudimo tudi akcijo zimskih gum za avto, pri nakupu katerih vam ob plačilu z gotovimo nudimo tudi 20% popusta.

Zimske gume - cenik za posamezne proizvajalce

Fulkanizerstvo Furlan vam ponuja zimske gume različnih proizvajalcev z vsega sveta, kot so npr. Debica, Dunlop, Fulda, Goodyear, Imperial, Sava, Kormoran, Michelin, Nokian in Hankook. Za različne dimenzije in vrste teh pnevmatik je cenik na naši spletni strani, lahko pa ga seveda dobite tudi v vseh naših poslovalnicah. Izberite gume glede na to, kakšna je globina profila in kako obremenjene so gume na vašem vozilu, pri čemer naj cena ne bo tista, ki pretehta. Ta je seveda tudi pomembna, če drugače ne pa vsaj zato, ker lahko pri nas kupite pnevmatike vrhunske kakovosti po nižjih cenah.

PREVERITE DATUM MENJAVE ZIMSKIH GUM

Po kakovostne zimske gume v Vulkanizerstvo Furlan

Cenik za zimske gume (globina profila vsaj 3 milimetre) je odvisen od tega, kakšne so osnovne cene proizvajalca, seveda pa ne gre zanemariti tudi popustov, ki vam jih za pnevmatike kako ponudi prodajalec. Pri nas se nenehno trudimo, da svojim strankam omogočamo čim ugodnejši nakup, zato je cenik za zimske gume in druge izdelke vedno poln različnih akcij in znižanj. S tem vam omogočimo, da zaradi cene ne žrtvujete varnosti, ki je na cesti najpomembnejša.

Obiščite našo spletno stran in poskrbite za ustreznomenjavo gumše danes! Več na:https://www.vulkanizerstvo-furlan.si/

zimske gume cenik