Datum menjave zimskih gum ni določen. Ustrezna montaža po ugodni ceni

Vsi vozniki avtomobilov se dvakrat na leto odpravimo k vulkanizerju, da našemu jeklenemu konjičku zamenja gume. V Sloveniji je zakonsko določen datum menjave gum. 15. novembra je potrebno letne gume zamenjati z zimskimi. Po tem datumu morajo biti a vašem avtomobilu nameščene ustrezne zimske gume. Za optimalno varnost pa je, poudarjajo strokovnjaki, letne gume potrebno zamenjati, ko temperature padejo pod 7 stopinj Celzija. Za menjavo gum morate poskrbeti tudi pred predpisanim zakonom, če vaše zimske ali letne gume niso več ustrezne za vožnjo in ne zagotavljajo varnosti na cesti. Zimske in letne gume morajo biti tudi ustrezno montiranje. Menjavo zimskih gum opravljamo tudi v Vulkanizerstvu Furlan, in sicer po ugodni ceni. Namestitev zimskih in letnih gum je najbolje prepustiti izkušenemu vulkanizerju - in to smo zagotovo mi. Že več kot 20 let uspešno in strokovno opravljamo menjave zimskih gum z letnimi in obratno. Poleg tega pa naša dejavnost obsega tudi druge vulkanizerske storitve.

PREVERITE CENO MENJAVE ZIMSKIH GUM

Zamenjajte svoje letne gume z zimskimi, ko je to potrebno

Uporaba zimskih gum je obvezna od 15. novembra do 15. marca. Po tem datumu lahko zimske gume spet zamenjate z letnimi. Obvezna je torej uporaba zimskih gum pozimi. Velikokrat se zimske razmere podaljšajo tudi v april, zato je smiselno z menjavo zimskih gum počakati. Mnogo voznikov zimske gume po tem datumu ne zamenja, vendar je izredno priporočljivo opraviti menjavo zimskih gum z letnimi, saj se zimske gume na toplem asfaltu izredno hitro obrabijo in ne nudijo več optimalne varnosti na cesti.

Menjava zimskih gum do določenega datuma


Strokovna in ustrezna menjava zimskih in letnih gum in ostale vulkanizerske storitve

V podjetju Vulkanizerstvo Furlan bomo poskrbeli za strokovno in ustrezno menjavo zimskih gum. Ne le menjava gum pozimi, gume vam zamenjamo, kadar je to potrebno. Poleg tega pa poskrbimo tudi za uravnoteženje gum. Pri nas lahko dobite kvalitetne in zanesljive letne in zimske gume različnih priznanih proizvajalcev gum po ugodni ceni. Tudi cena menjave zimskih gum je izredno ugodna. če potrebujete nove gume in strokovno montažo, ne čakajte na zakonsko določen datum za menjavo zimskih gum. Pri nas ste vedno dobrodošli.

menjava letnih za zimske gume