Zimske avtomobilske gume - velika prodajna akcija Vukanizerstva Furlan

Skrb za avto in njegove dele ima poleg tega, da s tem poskrbimo za daljšo življenjsko dobo avtomobila in torej prihranimo denar, tudi še eno bistveno pomembnejšo posledico - to je varnost za vse tiste, ki se vozijo z avtom in druge udeležence v prometu. Gume so edini stik avtomobila z voziščem in so izjemno pomemben dejavnik varnosti. Vulkanizerstvo Furlan vam ponuja še dodatne ugodnosti pri nakupu - akcija za zimske avtomobilske gume vam bo bistveno olajšala nakup pnevmatik. Poskrbite za to, da bo vaš avto vedno imel kakovostne zimske ali letne gume.

gume


Kakšne morajo biti kakovostne gume?

Vsako vozilo ima natančno določene dimenzije pnevmatik, ki so primerne zanj. Poleg tega je treba upoštevati tudi kakovost gume in seveda ustreznost za določene vremenske razmere. Vulkanizerstvo Furlan vam nudi pnevmatike najrazličnejših proizvajalcev, kot so Goodyear, Michelin in Pirelli. Trenutno poteka akcija za zimske avtomobilske gume vseh proizvajalcev, ki jih lahko kupite pri nas. Naši zaposleni vam bodo rade volje pomagali pri izbiri, tako da boste resnično izbrali prave gume za vaš avto (npr. zimske gume za golf 4).

POTREBUJETE TOVORNE GUME?

zimske gumeNe odlašajte z nakupom - gume so pomemben faktor varnosti

Sredi novembra (15. 11.) je tisti datum, ko moramo vsi vozniki na svoje avtomobile namestiti zimske pnevmatike (oziroma moramo imeti pri roki zimsko opremo). Če so vaše gume še primerne - odlično! Če niso, si oglejte našo ponudbo in izberite prave pnevmatike za svoj avto. V vsakem primeru pa vam svetujemo, da se za menjavo gum oziroma nakup odločite vsak kakšen teden pred rokom, saj boste bistveno hitreje opravili vse skupaj. Akcija za zimske avtomobilske gume že traja, zato si lahko s popustom pnevmatike privoščite veliko ceneje. Oglasite se pri nas in postorili bomo vse potrebno, da bo vaše vozilo varno, pnevmatike pa kakovostne.

Vso ponudbo si lahko ogledate tudi na naši spletni strani:https://www.vulkanizerstvo-furlan.si/