pnevmatike Nokian WR d4

Pnevmatike Nokian - najboljše zimske gume za vaš avto

Za vožnjo po snegu, ledu in nasploh v zimskih vremenskih razmerah moramo letne zamenjati z zimskimi pnevmatikami. Na poledeneli cesti vas lahko z letnimi gumami kaj hitro zanese, posebej nevarno pa je s takšnimi pnevmatikami po zasneženi cesti voziti v klanec. Takrat lahko avtomobil začne neobvladljivo drseti, nesreča pa je v takšnih primerih praktično neizogibna.

Zaradi posebne sestave in drugačne zmesi se zimske gume brez težav kosajo z zmanjšanim trenjem s podlago in tudi z nizkimi temperaturami. Več kavčuka v gumi zagotavlja pnevmatiki mehkejšo strukturo, globlji profil pa omogoča lažje odvajanje vode, plundre in snega. Profil pnevmatike za zimske razmere je izdelan z mnogo lamelami, tako da je v stiku s tlemi kar največja površina gume, zaradi česar je tudi njen oprijem boljši. Vse zimske pnevmatike nosijo oznako M S (Mud+Snow), snežinko in zimski indikator porabe. Ta kaže globino profila, ki (pozimi) ne sme biti manjši od treh milimetrov (ko je govora o zimskih pnevmatikah M S).

Za brezskrbno vožnjo v zimskih razmerah vam Vulkanizerstvo Furlan ponuja vrhunske pnevmatike Nokian in Hankook, ki so sodeč po številnih testih iz leta v leto med najboljšimi na tržišču. Za absolutnega zmagovalca v kakovosti pnevmatik pa veljajo zimske pnevmatike Nokian wr d3.

Kakovostne zimske gume za brezskrbno vožnjo

zimske pnevmatike Nokian na obrokePri nakupu pnevmatik bodite pozorni na to, da se bodo avtomobilske gume ujemale s hitrostnim razredom in indeksom nosilnosti, za primerno namestitev pa morajo ustrezati tudi dimenzije pnevmatik. Predvsem pa pri izbiri pnevmatik imejte vedno v mislih tisto, kar je pomembno za vas. Na prvem mestu je zagotovo vaša varnost in varnost drugih udeležencev v prometu. Zato je kakovost gume še kako pomembna.Zimske pnevmatike Nokian, največkrat nagrajene zimske gume na svetu, zagotavljajo varno in zanesljivo vožnjo. Že od samega začetka je bil njihov razvoj usmerjen v izdelavo kar najvarnejših in ekološko prijaznih pnevmatik Nokian.

Akcija zimskih gum - ugodna cena različnih zimskih pnevmatik

Pri Vulkanizerstvu Furlan lahko zimske pnevmatike kupite tudi na obroke. Ob tem vam znaten prihranek zagotavlja naša posebna akcija zimskih gum, ki prinaša tudi do 35 odstotkov ugodnejši nakup. Seznam popustov se nahaja na naši spletni strani. Nakup zimskih pnevmatik na obroke se zares izplača!

Izkoristite izjemno priložnost za nakup kakovostnih in cenovno ugodnih zimskih pnevmatik in se brez skrbi zapeljite v zimo. Vabljeni k ogledu naše spletne strani!