Pnevmatike - akcija Vulkanizerstva Furlan prinaša ugodne cene za zimske avtomobilske gume

Pri izbiri avtomobilskih gum imejte vedno v mislih vašo varnost. Ne glede na to, ali kupujete letne ali zimske avtomobilske pnevmatike, naj bo zato vedno na prvem mestu kakovost gume in ne cena. Le kakovostne pnevmatike bodo namreč vam in ostalim udeležencem v prometu zagotovile varno in zanesljivo vožnjo.

Za nakup kakovostnih avtomobilskih pnevmatik pa ni vedno treba seči globoko v žep. Pri Vulkanizerstvu Furlan boste po ugodni ceni dobili tako vrhunske zimske pnevmatike Nokian in Hankook kot tudi avto gume vseh ostalih proizvajalcev pnevmatik: Imperial, Dunlop, Sava, Michelin, Fulda, Goodyear, Debica, Kormoran in Infinity.

PRIDOBITE POCENI PNEVMATIKE Z AKCIJSKIMI POPUSTI

Akcija zimskih pnevmatik, ki smo jo za vas pripravili pri Vulkanizerstvu Furlan, vam prinaša številne popuste. Ker je višina popusta za vsako blagovno znamko drugačna, vam svetujemo, da obiščete našo spletno stran in preverite naš cenik. Ponujamo vam tudi možnost, da zimske pnevmatike kupite na obroke.

Zimske pnevmatike kos zahtevnim zimskim razmeram

Zaradi posebne sestave so zimske pnevmatike kos tudi zahtevnim vremenskim razmeram. Drugačna zmes gume pnevmatikam omogoča, da se brez težav kosajo z zmanjšanim trenjem s podlago in z nizkimi temperaturami. Večja globina profila omogoča lažje odvajanje vode, brozge in snega izpod koles. Večje število lamel na profilu pa zagotavlja boljši oprijem pnevmatike s cestiščem ter stabilnost v snegu in ledu.

avtomobilske pnevmatike zimske pnevmatike Vulkanizerstva Furlan

Zakon določa, da je minimalna dovoljena globina profila pnevmatik 3 milimetre, zimske gume pa imajo na boku oznako M+S (Mud+Snow). Pri nakupu moramo paziti, da so vse 4 avtomobilske gume enake velikosti, vrste in zgradbe, na isti osi pa morajo biti gume istega proizvajalca, profila, hitrostnega razreda in nosilnosti.

Akcija Vulkanizerstva Furlan vključuje najboljše zimske pnevmatike

Akcija zimskih avtomobilskih pnevmatik, ki smo jo za vas pripravili pri Vulkanizerstvu Furlan, vključuje tudi najboljše znamke zimskih gum. Med temi boste našli izvrstne pnevmatike Nokian Tyres. Odlični rezultati na številnih testih, ki jih izvajajo priznane mednarodne avtomobilistične zveze in revije, to znamko že vrsto let uvrščajo med najboljše na tržišču.

ZIMSKE GUME PO ZNIŽANIH CENAH