prodaja pnevmatik na obroke

Ugodna prodaja vrhunskih zimskih pnevmatik pri Vulkanizerstvu Furlan

V Sloveniji je od 15. novembra do 15. marca obvezna uporaba zimske opreme za vsa motorna vozila, vendar zakon o varnosti cestnega prometa določa, da je zimska oprema obvezna tudi pred ali po tem datumu, če se ob sneženju sneg oprijema vozišča ali če je vozišče poledenelo.

Če se še niste odločili za nakup zimskih pnevmatik, potem je zdaj pravi čas za to. Vulkanizerstvo Furlan je vsekakor pravi naslov za vas.

GUME ZA VAŠ AVTOMOBIL LAHKO KUPITE TUDI NA OBROKE

Smo namreč uradni zastopnik za prodajo pnevamtik vrhunskih proizvajalcev Nokian Tyres in Hankook in ostalih svetovnih proizvajalcev pnevmatik za osebna, poltovorna, tovorna, terenska in SUV vozila. Prodaja pnevmatik, tako zimskih kot tudi letnih, poteka v našem servisu ali tudi prekop spletne trgovine. Ob nakupu nudimo možnost plačila zimskih gum na obroke, še več prihranka pa vam zagotavlja naša posebna akcija zimskih gum, ki prinaša tudi do 35 odstotkov ugodnejši nakup. Seznam popustov se nahaja na naši spletni strani, na njem pa si lahko ogledate, kolikšni popust velja za posamezne blagovne znamke.

Prodaja pnevmatik - celostna storitev

Prodaja zimskih pnevmatik je pri Vulkanizerstvu Furlan celostna storitev. Strokovno vam bomo svetovali, kakšne zimske pnevmatike bodo najprimernejše za vaš tip vozila, način vožnje in teren, po katerem najpogosteje vozite. S pravilno izbiro pnevmatik ne poskrbimo le za lastno varnost, temveč tudi za varnost vseh ostalih udeleženih v prometu.

Eden bistvenih varnostnih elementov pri izbiri pnevmatik so njihove dimenzije. Te so sestavljene iz širine platišča, preseka in velikosti gume (premera oz. radija). Če bi na vozilo namestili prevelike ali premajhne pnevmatike, bi precej poslabšali vozne lastnosti vozila. Vožnja bi bila nevarnejša, toliko bolj med vožnjo po snegu ali ledu.

Zimske pnevmatike so izdelane z namenom, da bi bile kos zahtevnim zimskih razmeram. Označene z oznako M+S (blato+sneg), snežinko in zimskim indikatorjem porabe. Ta kaže porabo pnevmatike oziroma globino profila, ki (pozimi) ne sme biti manjši od treh milimetrov.

prodaja zimskih pnevmatik Vulkanizerstva Furlan

Zimske pnevmatike Nokian - vrhunska kakovost in ugodna cena

Prodaja zimskih pnevmatik na Dolenjskem vključuje tudi vrhunske zimske gume Nokian, ki jih po zaslugi naše posebne akcije lahko dobite za 20 odstotkov ceneje. Testi priznanih avtomobilističnih zvez in revij dokazujejo, da so ravno te gume iz leta v leto med najboljšimi na tržišču. Absolutni zmagovalec zimskih pnevmatik je Nokian wr d3.

Izkoristite izjemno priložnost, ki vam jo ponuja naša akcijska prodaja zimskih pnevmatik, in se zapeljite v zimo brez skrbi.