Zimske pnevmatike - datum menjave se bliža, cenik Vulkanizerstva Furlan prinaša popuste

Zimski čas se nezadržno bliža in že čez nekaj dni bomo morali preobuti naše jeklene konjičke. Vulkanizerstvo Furlan vam zato nudi vrhunske zimske pnevmatike, med katerimi boste našli tudi znake Nokian in Hankook. Izjemno kakovost omenjenih znamk dokazujejo testi mednarodnih avtomobilističnih zvez in revij. Na voljo je tudi široka ponudba ostalih proizvajalcev pnevmatik za osebna, poltovorna, tovorna, terenska in SUV vozila. Celostna ponudba pnevmatik vam je na voljo v spletni trgovini ali naši poslovalnici, kjer lahko koristite tudi naše ostale storitve servisiranja in vzdrževanja vozila.

cenik zimskih pnevmatik z akcijskimi cenamiPri nakupu avtomobilskih gum, naj bodo letne ali zimske pnevmatike, se je treba zavedati, da je najpomembnejši kriterij njihova kakovost in ne cena. Vaša varnost in varnost drugih udeležencev v prometu mora biti na prvem mestu. Vulkanizertsvo Furlan je pravi naslov za vse, ki želite po ugodni ceni kupiti kakovostne in cenovno ugodne avtomobilske pnevmatike. Zagotovo vas bo navdušila tudi naša posebna akcija, ki prinaša popuste na zimske gume različnih blagovnih znamk (izbirate lahko med zimskimi pnevmatikami vseh največjih svetovnih proizvajalcev letnih in zimskih gum). Višina popusta je za vsako blagovno znamko drugačna, zato vam svetujemo, da obiščete našo spletno stran in preverite naš cenik. Datum menjave pnevmatik se bliža, zato nikar ne odlašajte.

Menjava pnevmatik, ko profil doseže globino 4 milimetrov

Zimske pnevmatike se od letnih razlikujejo po sestavi gume in globini profila. Le zadostna globina profila gume bo omogočila dobro odstranjevanje vode in brozge izpod koles ter stabilnost v snegu in ledu. Kadar je na cesti več snega, pa je priporočljiva tudi uporaba snežnih verig.

DO KDAJ JE POTREBNA ZAMENJAVA LETNIH GUM ZA ZIMSKE?


Pri zimskih pnevmatikah zakon določa minimalno globino profila 3 milimetre. Kljub temu pa je menjava zimske gume priporočljiva že takrat, ko profil doseže globino 4 milimetre. Takrat se namreč vozne lastnosti že bistveno poslabšajo in že na mokrem cestišču lahko pnevmatike izgubijo oprijem. Vozilo je takrat toliko težje usmerjati ali ustaviti.


Globino profila zimskih gum merimo na najnižji točki med zarezami, pri čemer ne upoštevamo morebitnih izboklin na kotalni površini. Nekatere pnevmatike imajo celo označbe, ki nas opozarjajo, kdaj je dosežena zakonsko predpisana minimalna globina profila.

Obiščite nas, preverite zimske pnevmatike v naši ponudbi, in se prepričajte, da gresta pri nas kakovost in ugodna cena z roko v roki. Cenik popustov zimskih gum si lahko ogledate tudi na naši spletni strani.

zimske pnevmatike za osebna vozila