Zimske in letne gume za avto in ostala vozila priznanih proizvajalcev gum

zimske gume za avto 215 55 r17V podjetju Vulkanizerstvo Furlan boste dobili poceni in kvalitetne letne in zimske gume različnih dimenzij. Naše podjetje se že več kot 20 let ukvarja z vulkanizerstvom. V vsem tem času smo pridobili veliko izkušenj in znanja, zato smo prepričani, da vam bomo znali svetovati glede izbire zimske gume, predvsem če ste v dvomu, katere dimenzije izbrati. Za vas smo pripravili bogato izbiro gum vseh priznanih proizvajalcev gum. Poleg zimskih gum različnih dimenzij za avte, boste pri nas dobili gume za traktor, delovne stroje, specialna vozila, motorna vozila, tovorne gume, avto dele in opremo, platišča, okrasne pokrove itd. Prodaja zimskih in letnih gum za avto različnih proizvajalcev, med njimi Good Year, Dunlop, Michelin, Novex, Uniroyal, Sava, Fulda, Kleber, Debica in Barum, je le ena od naših dejavnosti.

Vrhunske vulkanizerske storitve

Med drugim vam nudimo vrhunske vulkanizerske storitve: montaža osebnih avtoplaščev, elektronsko uravnoteženje, montaža tovornih avtoplaščev ter montaža plaščev za kmetijske stroje (traktorje, balirke, kombajne itd.). Naše vrhunske storitve dosegajo najvišje rezultate, zato se lahko pohvalimo tudi s prestižnimi nagradami, ki jih podeljuje koncern Good Year. Če potrebujete kvalitetne zimske gume za avto, potem nas obiščite in svetovali vam bomo, katere dimenzije bodo ustrezne za vaš avto.

HITRO PO AKCIJSKO PONUDBO ZIMSKIH GUM

Na zalogi imamo zimske gume različnih dimenzij različnih proizvajalcev

Pri nakupu zimskih gum za avto z gotovino vam nudimo kar 20 % popust. Pri nas lahko izberete željene zimske gume za avto, možna pa je tudi nabava zimskih gum po naročilu. Nudimo vam zares veliko izbiro gum za avte in ostala vozila. Če ste v dvomih glede dimenzij gum, pa vam bodo naši strokovni delavci z veseljem priskočili na pomoč z nasvetom. Izbira želenih zimskih ali letnih gum za avto je izredno enostavna. Na naši spletni strani se nahaja spletni iskalnik, v katerega vpišete oziroma izberete želene karakteristike gume, dimenzijo in znamko ter kliknete išči. V kolikor sistem najde iskano gumo, vam vrne želene rezultate. Na zalogi imamo gume različnih dimenzij, med drugim tudi zimske gume 215 55 r17, zimske gume 245 45 r18 in zimske gume 195 55 r15. Če pa zimska guma želene dimenzije in proizvajalca ni na zalogi, vam jo brez težav naročimo.

Zimske gume različnih dimenzij za avtomobile in tovorna vozila