Test zimskih pnevmatik je dal zmagovalca. Zakon določa datum menjave gum

Različni proizvajalci zimskih in letnih pnevmatik in neodvisni avtomobilski klubi vsako leto opravljajo test zimskih in letnih pnevmatik. Test opravljajo na različnih dimenzijah zimskih in letnih pnevmatik in ugotavljajo, katere pnevmatike so najbolj kakovostne in katere zagotavljajo najboljši oprijem in varnost na cesti. V podjetju Vulkanizerstvo Furlan imamo na voljo najboljše pnevmatike, ki so na testih dosegle najboljše rezultate. Tako da vam lahko ponudimo le najboljše in najbolj kvalitetne zimske in letne pnevmatike. Na voljo so različni kompleti zimskih pnevmatik (zimske pnevmatike m+s) različnih proizvajalcev. Poleg nakupa pnevmatik pa bomo poskrbeli za ustrezno menjavo zimskih in letnih pnevmatik. Pnevmatike menjujemo vse dni v letu, ne le na zakonsko določen datum.

test zimskih pnevmatik m+s zakon o kompletih zimskih pnevmatik


Kaj določa zakon glede uporabe zimskih pnevmatik?

Zakon o varnosti cestnega prometa določa, da morajo imeti vozila od 15. novembra do 15. marca nameščene zimske pnevmatike oziroma zimsko opremo, ostale dni v letu to ni potrebno. Zakon tudi določa, da je zimska oprema obvezna tudi v zimskih razmerah, tudi če so izven omenjenega datuma. Zimskim pnevmatikam je zakonsko določena tudi globina profila, ki jo mora imeti zimska pnevmatika. Zimske pnevmatike morajo biti ustrezno označene, in sicer so zimske pnevmatike tiste pnevmatike, ki imajo na boku proizvajalčevo oznako M+S, M.S ali M&S. Menjava v zimske pnevmatike iz letnih je smiselna tudi kadar temperatura pade pod 7 stopinj Celzija. Pnevmatike pa morate zamenjati tudi, če nimajo ustreznega profila in so obrabljene, saj neprimerne zimske in letne pnevmatike ne morejo več zagotoviti optimalne varnosti.


Ugodna cena zimskih kompletov pnevmatik in zimskih pnevmatik m+s

V Vulkanizerstvu Furlan bomo poskrbeli, da bo vaš avtomobil ustrezno opremljen s kvalitetnimi zimskimi pnevmatikami. Ponujamo vam zimske komplete pnevmatik po ugodni ceni. Na naši spletni strani si lahko ogledate tudi zmagovalca testa zimskih pnevmatik. Pri nas boste dobili vse na enem mestu - kvalitetne zimske pnevmatike m+s po ugodni ceni in strokovno montažo.

IZBERITE SI SVOJ KOMPLET ZIMSKIH PNEVMATIK

ZIMSKE PNEVMATIKE M+S PRI VULKANIZERSTVU FURLAN