Tiskarna v Mariboru ponuja tisk majhnih in velikih dimenzij

Tiskarne v Mariboru in po vsej Sloveniji ponujajo pestro ponudbo tiska najrazličnejših tiskovin. Tudi v tiskarni Versaprint svojim strankam ponujamo kakovosten digitalni tisk plakatov, vizitk, brošur, jumbo plakatov in celo nalepk. Naša tiskarna se lahko na področju digitalnega tiska pohvali z večletnimi izkušnjami, kar zagotavlja, da so tiskovine, ki jih pripravimo za vas, kakovostne in točno takšne, kot ste si jih želeli. Naš cilj je ponuditi kvaliteten in celosten izbor tiskanih izdelkov na enem mestu.

Izdelava tiskovin manjših dimezij kot so letaki, zloženke, brošure itd.Tisk velikih formatov kot so Jumbo plakati ozirma reklamni panoji


Digitalni tisk vizitk in plakatov v tiskarni Versaprint

Najrazličnejše tiskovine ponujajo široke možnosti predstavitve vašega izdelka ali storitve, pa tudi podjetja samega. Vsako podjetje lahko učinkovit prvi vtis ustvari z lično in estetsko izdelano vizitko, svojo storitev ali produkt lahko predstavi z zanimivo zgibanko ali letakom, ki vsebuje vse pomembne informacije, ki bodo končnega naslovnika v nakup storitve ali izdelka prepričale. Vse vrste tiskovin vam ponujamo tudi v tiskarni Versaprint v Mariboru.

V tiskarni Versaprint v Mariboru pa se nismo omejili zgolj na tisk manjših tiskovin, med katere štejemo predvsem vizitke, letake in brošure, pač pa lahko pri nas naročite tudi digitalni tisk plakatov, pozabili pa nismo niti na tisk jumbo plakatov. Zavedamo se, da mora biti tisk večjih formatov, kamor vsekakor prištevamo tisk jumbo plakatov, seveda pa ne zaostaja niti digitalni tisk plakatov standardnih dimenzij, opazen od daleč, hkrati pa lično dodelan, da je tiskovina odlično videti tudi, ko jo pogledamo od blizu. Vendar se pri tisku na večje formate nikakor ni potrebno omejevati zgolj na standardne plakate. Ne pozabimo na primer na cerade, ki lahko služijo kot edinstveno reklamno platno. Predlagamo na primer potisk mrežnega platna, ki je propustno za zrak in tako primerno za vetrovna okolja. Pri tisku na cerade lahko izberete, kako ojačani bodo robovi in kolikšno število obročkov v ceradi potrebujete.


V tiskarni v Mariboru ponujamo tudi digitalni tisk nalepk

Pri nas pa lahko naročite tudi digitalni tisk nalepk. Gre za izjemno priročno tiskovino, ki jo lahko uporabimo v številne namene. Izberite lahko folijo z oznako »Bubble Free«, ki vam omogoča, da si tudi večje nalepke nalepite sami – brez mehurčkov, kot profesionalci. Primerne so za različne površine in zelo enostavne za namestitev.

Obiščlite spletno tiskarno